'Kırmızı Halı'nın Güzellik Sırları - Son Dakika
Kadın

'Kırmızı Halı'nın Güzellik Sırları

\'Kırmızı Halı\'nın Güzellik Sırları

Hollywood ünlüleri güzelleşmek için neler yapıyor? İşte sırları...

05.03.2012 15:00  Güncelleme: 15:39

Hollywood ünlülerinin kırmızı halıda daha güzel ve bakımlı görünmek için başvurduğu güzellik sırlarını merak ediyor, nasıl bu kadar sağlıklı ve genç göründüklerini öğrenmek istiyorsanız, işte size "kırmızı halı"nın en özel isimlerinin güzellik sırları!

Cildinizi koruyun

Hollywood ünlüleri sürekli kameralarla yaşadıkları için ciltlerinin genç kalması ve herhangi bir sebepten deformasyona uğramaması onlar için fazlasıyla önemli. üstelik sadece yüzlerinde meydana gelecek kırışıklıklardan ya da çizgilerden bahsetmiyoruz, aynı zamanda boyunları, göğüsleri, elleri kısacası tüm vücutları sürekli kontrol altında olmak zorunda. Dolayısı ile bütün Hollywood ünlülerinin daha genç ve kusursuz bir cilt için ortak sırrı; güneş kremi. İster yaz ister kış olsun, dışarı çıkmadan evvel mutlaka ciltlerini güneşin zararlı etkilerinden koruyacak bir krem kullanıyorlar.

Kıvrık kirpikler

Ünlüler genellikle kırmızı halıda yürürken, uzun ve kıvrık kirpiklerinin ardında gizlenen büyüleyici bakışlarıyla objektiflere pozlar verirler. Bir kısmı da bu etkiyi yaratmak için takma kirpik kullanır. Ancak siz, hiç bunlarla uğraşmadan, kirpiklerinizin daha uzun ve kıvrık görünmesini sağlayabilirsiniz. üstelik bunun için ihtiyacınız olan tel şey basit bir kirpik kıvırıcı. Nasıl mı? Kirpik kıvırıcınızı birkaç saniye fön makinesiyle ısıtın ve kirpiklerinizi köküne en yakın yerden kıvırın. Kıvırıcınızı beş, on saniye kadar sabit tutun ve bırakın. Artık sizin de kırmızı halıya yakışır kirpikleriniz var!

İmzanız olsun

Kırmızı halıda gördüğünüz ünlü isimlerinin birçoğunun tarzlarını belirleyen ve kendilerini yansıtan imzaları var. Jessica Simpson'ın saçları, Gwen Stefani'nin kırmızı ruju ya da Kim Kardashian'ın buğulu bakışları bu isimleri duyduğumuzda ilk aklımıza gelen özellikleri. Sizin de böyle bir imzanız olsun, bir parfüm, bir makyaj stili, ya da bir aksesuar. Böylece çok daha özel ve farklı bir kadın olabilirsiniz.

Su içmeyi ihmal etmeyin

Emin olun bütün Hollywood ünlüleri güne bir bardak su içerek başlıyorlar ve gün boyu iki saatte bir su içmeye devam ediyorlar çünkü ciltlerini nemlendirmek için sadece kozmetik ürünlerin yeterli olmadığını biliyorlar. Sizde onlar gibi pırıl pırıl bir cilde sahip olmak istiyorsanız, sabah evden çıkmadan hatta hazırlanırken bir bardak su için ve gün boyu iki saatte bir su içmeye çalışın.

Doğru beslenin

Beslenmenin cilt güzelliği ve sağlıklı saçlar üzerindeki etkisini herkes biliyor. Hollywood'un ünlü isimleri, beslenmeleri konusunda da oldukça hassaslar. Sebze ağırlıklı beslenen ünlüler, meyve, balık, fındık gibi ciltlerine ve saçlarına iyi gelecek besinlerle besleniyorlar. Siz de rejim yapıyor olun ya da olmayın, onlar gibi kusursuz görünmek istiyorsanız bu besinleri ihmal etmemelisiniz.

Saçlarınızı nemlendirin

Eğer Hollywood'un en güzel, sağlıklı saçlarına sahip Salma Hayek ve Carrie Underwood gibi saçlarınız olsun istiyorsanız, sizin de onlar gibi buna zaman ayırmanız gerekiyor. Ayda iki ya da üç defa, banyoda saçlarınıza yoğun nemlendiricili bir bakım uygulayın. Daha sonra saçlarınızı geniş dişli bir tarakla kökten uca tarayın ve 15 dakika boyunca saçlarınızı iyice durulayın. Farkı hissedeceksiniz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın 'Kırmızı Halı'nın Güzellik Sırları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement