Kızlar gecesi için film önerileri - Son Dakika
Kadın

Kızlar gecesi için film önerileri

Kızlar gecesi için film önerileri

Bir cuma ya da cumartesi gecesi kız kıza toplanıp dondurma eşliğinde film izleyip kafa dağıtmanın tadı hiçbir yerde yoktur. Kah güldüğünüz kah ağladığınız bu kızlar gecesinde pijamalarınızı üstünüze çekin ve sizin için hazırladığımız listenin keyfini çıkarın.

06.07.2019 16:09

Dertlerinizden, sorunlarınızdan uzaklaşmanın en güzel yolu yakın arkadaşlarınızı toplayıp dertleşmektir. Bu dertleşme seremonisine bir de güzel gençlik filmi eklenirse çözülemeyecek problem yoktur. Siz en güzeli mısırınızı patlatın ve arkadaşlarınızı arayın. Biz sizin için güzel bir liste hazırladık.

Kızlar gecesi için film önerileri

1. KEŞKE 30 OLSAM

Her yaşın nasıl da ayrı güzelliği olduğunu, aldığımız her kararın nasıl farklı durumlar doğurabileceğini ve her halimizi sevmemiz gerektiğini naif bir üslupla anlatan, 2004 yapımı bir Jennifer Garner filmi. Yayınlandığı dönemde oldukça ses getiren ve çekim tekniği olarak çok beğenilen bu gençlik filmi, kızlar geceniz için harika bir seçim olacaktır.

Kızlar gecesi için film önerileri

2.SENDEN NEFRET ETMEMİN 10 NEDENİ

1999 yılına ait, başrollerini Julia Stiles ve Heath Ledger'ın paylaştığı film, yayınlandığı dönemde şarkılarıyla oldukça dikkat çekmişti. Zamanla kendi kemik hayran kitlesini oluşturan 10 things i hate about you, hala iyi gençlik filmi denilince ilk akla gelenler arasında.

Kızlar gecesi için film önerileri

3.PITCH PERFECT

Film, IMDB'den aldığı 7.5 puanla dikkat çekiyor. Müzikal film kategorisine giren Pitch Perfect, izleyicinin eğlenceli zaman geçirmesini sağlıyor. Başrollerini Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Anna Camp'ın paylaştığı film, kesinlikle listenizde olmalı.

Kızlar gecesi için film önerileri

4.MEAN GIRLS

Başrollerini Lindsay Lohan ve Rachel Mcadams'ın paylaştığı, bir dönemin gençlik anlayışını değiştiren, dile pelesenk olmuş replikleriyle efsaneleşen gerçek bir genç kız filmi. Hep beraber izleyip çok da eğleneceğinizin garantisini veriyoruz.

Kızlar gecesi için film önerileri

5.ŞEYTAN MARKA GİYER

Yazar Lauren Weisberger'ün Vogue dergisi genel yayın yönetmeninin asistanlığını yaparken moda dünyasının sahne arkası ile ilgili izlenimlerini derlediği, eğlenceli üslubuyla dikkat çeken dönemin ses getiren kült filmi. Eğer arkadaş grubunuz moda, kıyafet ve makyaj konularına ilgiliyse bu film tam size göre.

Son Dakika Kadın Kızlar gecesi için film önerileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement