Modanın Nabzı 2012 İlkbahar Yaz Sezonunda Vetrina'da Atacak - Son Dakika
Kadın

Modanın Nabzı 2012 İlkbahar Yaz Sezonunda Vetrina'da Atacak

Modanın Nabzı 2012 İlkbahar Yaz Sezonunda Vetrina\'da Atacak

İlkbahar yaz 2012 sezonunda Cesare Paciotti, Alberto Guardiani, Ash, Casadei, Furla, Giambattista Valli, Henderson, Kenzo, Marc by Marc Jacobs, Pedro Garcia ve See By Chloé gibi güçlü markaların tasarımlarını sunmaya devam eden Vetrina, Kartel, Etro, Sebastian, Jean Michel Cazabat, Azzura Gronchi ve John Richmond gibi dünyaca ünlü markaları da moda severlerin beğenisine sunuyor.

29.03.2012 15:30

İlkbahar yaz 2012 koleksiyonu için Cesare Paciotti coşkulu bir koleksiyon üretme arzusunu farklı deri kombinasyonları, yeni renkler ve değişik malzemelerle yeniden canlandırıyor. Ressamların renk paletlerinden esinlenilmiş görünümü veren aydınlık renkler koleksiyonun ruh halini belirliyor. Kendi zamanının efendisi olan, sabahtan akşama kolayca geçiş yapabilen modern metropolitan kadınları için üretilen bu sofistike koleksiyon hem sevimli hem de çok cesur. Koleksiyonda çok önemli yer tutan el işi ve "antikalaştırma" süreci, koleksiyona vintage bir görünüş katıyor.

Alberto Guardiani ilkbahar yaz 2012 sezonunda da yeni ve bir hayli elegan görünüşlü Lipstick Heel ile karşımızda. Bu sezon üretilen ruj topuklu ayakkabı delikli versiyonu ile şehvet uyandırıyor. Topuk, baquette kesimli ve swarovski taşlarla süslenmiş. çağdaş erkekler için üretilen ve maksimum rahatlığa önem verilen erkek koleksiyonunda sportif modellerin yanı sıra şık modeller de yer alıyor.

Azzura Gronchi bu sezon Vetrina ailesine katılan yeni çanta markalardan biri. Yenilikçi materyaller kullanan marka ilkbahar yaz 2012 sezonunda klasik ve modern modellere yer veriyor. Grafikler ve floresan rekler ön planda. Fuşya, turkuvaz, yeşil, sarı ve oranj en çok kullanılan renkler arasında. Azzura Gronchi özellikle farklı clutch seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Casadei, İlkbahar-Yaz 2012 koleksiyonu'nda sexy ve feminen bir ayakkabı yelpazesi sunuyor. Markanın Creative Director'u Cesare Casadei bu koleksiyonu şu şekilde anlatıyor; "benim kişisel saplantılarımın bir kokteyli. Hiç durmadan piton, renk, dizayn, muzik ve zengin materyaller hakkında düşünüyorum ve bunları sadece bizim yapabileceğimiz şekilde kombinlemek istiyorum." Casadei ürünleri her zaman markaya özel renklerde ve materyallerde üretiliyor ve kalıplarda hafifliğe ve rahatlığa çok önem veriliyor. Sonuç: sahnenin ortasında yer almaktan korkmayacak kadınlar için üretilen eşsiz kreasyonlar.

En vazgeçilmez İtalyan markalarından olan Etro'nun kadın koleksiyonu bu yaz çok renkli. Etro'nun olmazsa olmazı olan şal deseni derilere de yansıyor. Kadınlar için farklı renklerde şal desenli babetler, bej renginin canlı renklerle kombinlendiği topuklu sandaletler koleksiyona feminen bir hava katıyor.

İlkbahar yaz 2012 sezonunun yeni markalarından bir diğeri Jean Michel Cazabat. Feminen ve sexy ayakkabılara Rock'nroll dokunuşları ile farklılık katılıyor. Bali seyahatlerinden esinlenen koleksiyonda yılan derisine ağırlık verilirken oranj ve koral renkleri özellikle kullanılıyor. Koleksiyona etnik bir hava katan espadril ayakkabılar, desenleri ve detaylarıyla dikkat çekiyor.

Kartell ilkbahar yaz 2012 koleksiyonunda rengarenk bir kartelayla karşımızda. Moschino'yla yaptığı ortak koleksiyonda birbirinden renkli fiyonklu hem sokakta hem sahilde giyebileceğiniz babetler sunuyor. Yine unlu İtalyan markası Normaluisa'yla olan koleksiyonunda ise neon renkli plastik babetlerle ve dolgu topuklu peep-toe plastik ayakkabılarıyla bu yazın vazgeçilmezi olma konusunda ısrarlı. Renklerin cazibesi herkesin dolabında birden fazla Kartell'le karşılaşabileceğimizi gösteriyor.

Rüyalarınızdaki ayakkabı veya aksesuarı bulmak için dünyaca ünlü markaları bir arada sunan Vetrina mağazalarına mutlaka uğrayın!

---gallery---Foto Galeri için tıklayın!---/gallery---

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Modanın Nabzı 2012 İlkbahar Yaz Sezonunda Vetrina'da Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement