Ünlülerden Mükemmel Erkeğin Tanımı - Son Dakika
Kadın

Ünlülerden Mükemmel Erkeğin Tanımı

Ünlülerden Mükemmel Erkeğin Tanımı

Her kadının bıkmadan usanmadan aradığı 'mükemmel' erkeğin tarifini ünlü kadınlar verdi.

05.02.2012 06:03  Güncelleme: 10:37

Bugüne kadar 'mükemmel erkek'le ilgili birçok şey duyduk. Kibar, centilmen, akıllı, güçlü... Hakkında birçok şey söylendi ama 'mükemmel erkek' asla bulunamadı! Erkek saç bakım markası Sp Men, yaptığı bir araştırmada ünlü kadınlara "Sizce mükemmel erkek nasıl olmalıdır?" diye sordu. İşte beş ünlünün verdiği yanıtlar...

Özge Özpirinçci (Oyuncu): Erkek Kendi Sesine Aşık Olmamalı!

Aslında mükemmel erkek veya mükemmel kadın denilen şey genel anlamda incelenemez. Birinin 'mükemmel' diye adlandıracağı bir kişi, bir diğerine sıradan gelebilir. Ama bana sorarsanız, mükemmel erkeğin madde madde özellikleri şöyle olmalı:

Sana aksesuvar muamelesi yapmaz. Seni önce insan, sonra kadın olarak görür.

Eşine; damadının kızına davranmasını istediği gibi davranır. Çifte standartları yoktur.

Mütevazılık Önemli!

Büyürken en az bir hayvan beslemiştir. Bir canlının sorumluluğunu almayı bilir, ki bu da onun iyi bir baba olacağının göstergesidir.

Sadece önyargılı insanlara karşı önyargılıdır. ve bu ironinin farkındadır. Çuvaldızla saldırıya geçmeden önce iğneyi kendisine batırmayı bilir.

Kendi sesine aşık değildir. Konuşmayı bildiği gibi dinlemeyi de bilir.

Mükemmel olduğunun farkında değildir. Mütevazıdır.

Sevdiği kadına sevgisini gösterebilecek kadar kendine güvenir.

Bilge Öztürk (Avukat): Özel Olan Benim İçin Değerli

Mükemmel erkek yoktur! Şaka bir yana; birine göre mükemmel olan diğerine göre kusurlu olduğu için, herkesin ortak paydada buluştuğu bir mükemmellik mümkün görünmüyor. Diğerlerinden farklı olan, kendine ve başkalarına saygılı, özenli ve gönlümün de sevdiği erkek benim için özel kişidir. Yani mükemmel değil özel olan benim için daha değerli...

Yonca Lodi (Şarkıcı): Erkek İlişkisi İçin Emek Sarfetmeli

Mükemmel erkek yok. Tıpkı mükemmel kadın, hatta mükemmel insanın olmadığı gibi... Beklentileri yüksek tutup ömür boyu beyaz atlı prensi beklemek, kadınları hep hayal kırıklığına sürüklemiş. Benim için mükemmel erkek; konuşabileceğim erkek. Ama her şeyi... Erkek, karşısındaki kadın ne kadar güçlü olursa olsun, o kadının içindeki kız çocuğunun daima şefkate ihtiyacı olduğunu bilmeli. Mükemmel erkek ilişkisi için emek sarfedendir.

Akasya Asıltürkmen (Oyuncu): Samimi Olun Bizim İçin Yeter!

Mükemmel erkek nedir? İçinde samimiyet yoksa, erkeğe mükemmel mi denir? İçinde sevgi yoksa mükemmel olana erkek mi denir? İşte bütün mesele bu! Kadının kalbine giden yol mükemmellikten değil, samimiyetten geçiyor çünkü. Basit, yalın, dolaysız haliyle seviyoruz erkeği. Yanımızda kendimizin bir kopyasını görmek isteseydik, kız kıza yaşardık. Manikürü, kozmetiği bir kenara bırakın beyler! Sade sade bize gelin. İmajı boş verin. Samimiyetiniz yeter!

Ekin Türkmen (Oyuncu): Kalbini Herkese Açabilmeli

Bence son dönemde ilişkilerdeki engellerin her iki tarafın da kendilerini açıkça ifade etmemelerinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bence ideal, yani mükemmel erkek; kendine, insanlara, doğaya ve hayvanlara şefkatle yaklaşabilen, kalbini açabilen ve mutlu olmaya cesareti olan erkektir.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Kadın Ünlülerden Mükemmel Erkeğin Tanımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement