Wrangler İlkbahar/Yaz Denim Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Wrangler İlkbahar/Yaz Denim Koleksiyonu

Wrangler İlkbahar/Yaz Denim Koleksiyonu

İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda mekik tezgâhlarda dokunan selvedge kumaşları kullanarak premium denimleri sunuluyor.

03.02.2012 11:14

İkonik jean'lere imza atan Wrangler, 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda mekik tezgâhlarda dokunan selvedge kumaşları kullanarak premium denimleri ulaşılabilir fiyatlar üzerinden sunuyor.

Wrangler bu sezon Get Your Edge Back teması ile denimde yenilik, indigo, Broken Twill kumaş, modern kesimler, ikonik modeller ve modern bir tarzı içinde barındırıyor. Wrangler jeanler, modern kesimleri kalite ve konforla birleştiriyor. Erkeksi ve dar yapısı ile Wrangler jean'leri içinde farklılığını ortaya koyan Vegas, normal beli ve dar kesimi ile bu sezonda da yer alıyor. Daralan paçaları ve benzersiz görünümü ile antifit Ben; alışılanın dışında modern, düz kesimi ve düşük beli ile Crank; düz kesim jean'in yeni versiyonu normal beli ile Ace ve dar kesim, düşük belli, düz paçalı ile Spencer Wrangler'ın bu sezonda koleksiyonda yer alan modelleri oluyor.

2012 İlkbahar/Yaz sezonunda double denim, koyu mavi renkli denim pantolon, gömlek ve denim kumaştan üretilmiş Workwear Jacket'den oluşan bir üniformaya dönüşüyor. Koyu renk yıkamalı jeanlerle, işlenmemiş deri kemer kombinleniyor.

Selvedge: Bu Sezon Karakter Sahibi Jean'in Tanımı Oluyor

Orijinal adı 'self edge' olarak bilinen selvedge jean'ler; iç bölümünde, bacakların dış dikişlerinde yer alan şeritlerde kendini belli ediyor. Genişliği az olan mekik dokuma tezgahlardan çıkma denim kumaşın kenar bölümlerinin dikilmesi ile ortaya çıkan bu şeritler, dışında jeanleri daha bireysel kılan düğümler ve diğer birçok farklılıklar ile selvedge jean'lerde göze çarpıyor.

Dikiş kısmında selvedge şeritler bulunan jeanler, 70'li yıllara kadar denim üretiminde kullanılan geleneksel dar mekik tezgâhlarda dokunuyordu. Dokuma karakteri ve giydikçe sahibine uyum sağlayan görünümü ile kendine özgü olan selvedge jean'ler 2012 sezonunda iki modelde karşımıza çıkıyor. Spencer ve Ben. Günümüzde, denim tutkunları ve vintage koleksiyonerlerinin aradığı ürünler arasında olan selvedge jean'ler Wrangler 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda göz alıyor.

Broken Twill Kumaşlar: Bildiklerinize Meydan Okuyor

Bol kesimli Ben, Wrangler'ın denim bilgisini bir pantolonda gösteriyor. Broken Twill, Wrangler imzasını taşıyan, yumuşak fakat aynı zamanda sağlam, 1960'lı yıllarda jean'lerin bacak kısımlarındaki kıvrılmalara çözüm olarak üretilmiş bir denim kumaştır. Arka kısımdaki zig-zag dokuma modeli ile kolayca fark edilebilir. Arkadan öne doğru yapılan boyama, bu zig-zag dokuma şeklini ön kısma yerleştirip, yana çevirerek bacak kısmında neredeyse balıksırtı örgüsüne benzeyen bir desen oluşturur. Çivit mavisi denim beyazlatılmış ve üzeri sıyrılarak ilginç bir doku elde edilmiştir. Modern bol alt kısmına rağmen üst kısmı geleneksel bir yapıdadır ve Wrangler'in 7 ikonik detayını içerir.

Zıtlıkların Sezonu, Kolej Görünümünde Ortaya Çıkıyor

Zıtlıklar kolej görünümüne yeni bir bakış açısı getiriyor. Denim veya chino pantolonları tercih eden kolej öğrencilerinden ilham alınarak üretilmiş bir seri bu sezon Wrangler koleksiyonunda sunuluyor. Indigo mavi pamuklu sırt ve el çantalarının üzerinde beyaz şerit izlerine rastlamak mümkün olurken, bu sayede dikişlere ve patlara dikkat çekiliyor. Jean renklerinde de zıtlıklardan yararlanılıyor.

WRANGLER'IN MODERN KESİM JEANLERİ

Ben

Daralan paçaları ile antifit Ben, benzersiz ve etkili bir görünüm sunuyor. Ben, selvedge denim arayanlar için Shuttle Worn yıkaması ile sunulurken; solgun görünümlü Back to Front yıkaması da bir farklı seçenek olarak sunuluyor.

Ace

Ace, Wrangler'ın normal kesim jean'inin güncellenmiş versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Indigo Linen ve Blue Fever yıkamaları ile dikkat çekiyor.

Crank

Crank, Wrangler'ın düşük belli, düz kesim modeli ile olarak Wrangler klasikler arasındaki yerini alıyor. Ace'den daha dar olan düşük bir bele ve düz, dar kesim bacaklara sahip olan çağdaş kesim bir jean olarak 2012 sezonunda da yer alıyor. Mega Dark yıkama seçeneği ile alternatifli olarak sunuluyor.

Spencer

Wrangler'ın dar kesim modeli, düşük beli ve düz paçaları ile koleksiyondaki yerini alıyor. Bu sezon için az işlenmiş ya da yıpranmış yıkamalar selvedge denimle buluşurken, selvedge denimde ısrarcı olmayanlar için de Brilliant ve Blue Freeze yıkamaları sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Wrangler İlkbahar/Yaz Denim Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement