20. Türkiye Fotoğraf Yarışması - Son Dakika
Kültür Sanat

20. Türkiye Fotoğraf Yarışması

20. Türkiye Fotoğraf Yarışması

Yarışmaya son katılım tarihi 13 Ocak 2014 olarak belirlendi

12.11.2013 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akiffelsefe Derneği tarafından düzenlenen 20. Türkiye Fotoğraf Yarışması'na son katılım tarihi 13 Ocak 2014 olarak belirlendi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, "kentsel yaşam" temasıyla hazırlanan yarışmaya, amatör ve profesyonel tüm fotoğraf sanatçıları katılabilecek.

Yarışmaya, adaylar, hem siyah-beyaz hem de renkli fotoğraf dallarında başvurabilecek. Son katılım tarihi 13 Ocak 2014 olarak duyurulan yarışma hakkında detaylı bilgiye "www.gelenekselturkiye.org" veya "www.aktiffelsefe.org" adreslerinden ulaşılabilecek.

Seçici Kurul, fotoğraf sanatçıları Ozan Sağdıç, Mehmet Arslan Güven, Adnan Polat, folklor araştırmacısı Abdullah Gündüz, Foto Muhabirleri Derneği üyesi Uğur Kavas, Aktiffelsefe Üyesi ve Fotoğraf sanatçısı Eray Kanımtürk ve Aktiffelsefe Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Öztürk'ten oluştu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aktiffelsefe Yönetim Kurulu Başkanı Oya Uysal, "Evlerimizden daha çok sokaklarında, sinemalarında, parklarında zaman geçirdiğimiz kentlerimizdeki geleneksel yaşantıyı, fotoğraf sanatı ile belgelemek-paylaşmak, kentteki insanın ve insanın şekil verdiği kentlerin durumuna dikkati çekmek için tüm amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarını, yarışmaya katılmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 20. Türkiye Fotoğraf Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement