20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali'nde Macar piyanist Gabor Farkas konser verdi - Son Dakika
Kültür Sanat

20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali'nde Macar piyanist Gabor Farkas konser verdi

20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali\'nde Macar piyanist Gabor Farkas konser verdi

Bosfor Turizm ana sponsorluğunda düzenlenen 20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Macar piyanist Gabor Farkas'ın konseriyle devam etti. Festival, kendi kuşağının en iyi piyanistlerinden biri olarak gösterilen Farkas'ı ağırladı. Farkas, Antik Taş Ocağı'nda Bodrumlu klasik müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Konserde Liszt, Debussy, Ravel, Bach gibi bestecilerin eserlerine yer verildi. Festival, 28 Ağustos'a kadar sürecek.

06.08.2023 00:03

20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Macar piyanist Gabor Farkas konseriyle devam etti.

Bosfor Turizmin ana sponsorluğunda, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenlenen festival, "Taşta" konserleri serisinde

kendi kuşağının en iyilerinden biri olarak gösterilen Macar piyanist Farkas'ı ağırladı.

Liszt Enstitüsü Macar Kültür Merkezi desteğiyle Türkiye'ye davet edilen piyanist Gabor Farkas, Antik Taş Ocağı'nda Bodrumlu klasik müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Klasik müzikte özellikle romantik döneme vurgu yapan, seçkin ve çok geniş repertuvara sahip, kendi kuşağının en iyi piyanistlerinden biri olarak gösterilen Farkas, konserinde Liszt, Debussy, Ravel, Bach gibi bestecilerin eserlerine yer verdi.

Festival, 28 Ağustos'a kadar sürecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali'nde Macar piyanist Gabor Farkas konser verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement