22. Beyaz Müzayede Sergisi Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

22. Beyaz Müzayede Sergisi Açıldı

22. Beyaz Müzayede Sergisi Açıldı

Türk Çağdaş ve Modern Sanatının başyapıtlarını buluşturan 22. Beyaz Müzayede Sergisi Sofa Hotel'de düzenlenen bir kokteyl ile açıldı.

14.12.2012 10:45  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Çağdaş ve Modern Sanatı'nın lider müzayede kuruluşu Beyaz Müzayede, 2012-2013 sezonunun son müzayedesini 18 Aralık Salı akşamı saat 19:00'da Sofa Hotel'de sanatseverler ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Türk Çağdaş ve modern sanat başyapıt ve şaheserlerinden oluşan 22. Beyaz Müzayede'de yer alan eserler, 13 Aralık akşamı Sofa Hotel'de düzenlenen renkli bir kokteyl ile sergilenmeye başladı. Beyaz Müzayede Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Karadeniz'in ev sahipliği yaptığı kokteyle; sanat ve cemiyet dünyasının ünlü simaları katıldı.

Fahrelnisa Zeid'in bugüne kadar çok bilinmeyen bir 'Otoportre'si, Mübin Orhon'nun 1959 yılına ait 'Mavi Soyut Kompozisyonu', Adnan Çoker'in en önemli başyapıtlarından 'Retrospektif III' eserlerinin yanı sıra Ömer Uluç'un bugüne kadar müzayedelere çıkmış eserleri arasında belki de en önemlisi, Burhan Doğançay'ın ayrı dönemlerine ait 11 şaheseri ve Türk Çağdaş Sanatı'nın figür ustaları Mehmet Güleryüz, Komet, Ergin İnan'ın birbirinden önemli yapıtlarının da satışa sunulacağı 22. Beyaz Müzayede, sanatseverlerin kaçırmaması gereken bir çağdaş ve modern sanat şöleni olacak.

22. Beyaz Müzayede sergisi 17 Aralık tarihine kadar Sofa Hotel'de gezilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 22. Beyaz Müzayede Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement