26. Yıl Enka Kültür Sanat Buluşmaları" - Son Dakika
Kültür Sanat

26. Yıl Enka Kültür Sanat Buluşmaları"

26. Yıl Enka Kültür Sanat Buluşmaları"

"Sanat Uzun, Hayat Kısa!" sloganıyla, 12 etkinlikte 52 sanatçı seyirciyle buluşacak.

27.01.2014 18:20

"26. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları", "Sanat Uzun, Hayat Kısa!" sloganıyla, 12 etkinlikte 52 sanatçıyı seyircisiyle buluşturacak.

Konuya ilişkin açıklamaya göre, kültür sanat buluşmaları, şubat ve mart boyunca salı suarelerinde, gelenekselden çağdaşa, alternatiften popülere farklı sanat dallarına ev sahipliği yapacak.

4 Şubat Salı akşamı ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda Tiyatro Adam'ın yeni oyunu "Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı" ile başlayacak etkinliklerde, Tiyatro Keyfi, Oyun Atölyesi, Altıdan Sonra Yapım, Dostlar Tiyatrosu, Tiyatro Gerçek, İstanbul Devlet Tiyatrosu ve Pürtelaş sahne alacak.

Yeni sezon oyunlarının yanında, geçmiş sezonların ilgi gören eserlerinin de sahneleneceği "26. ENKA Kültür Sanat Buluşmaları", 25 Mart'ta sona erecek.

Etkinlik kapsamında ayrıca, ENKA Kültür Sanat ve İstanbul Tiyatro Festivali ortaklığı ile Baltık Dans Tiyatrosu solist dansçılarından Radoslaw Palutkiewicz, 4 - 5 Şubat'ta atölye çalışması gerçekleştirecek.

ENKA Kültür Sanat, Mart ayında Laleper Aytek ve Ahu Antmen'in küratörlüğünü üstlendiği "İkinci Göz" sergisine de ev sahipliği yapacak. 4 Mart'ta Dr. Clinton Vickers Sanat Galerisi'nde başlayacak sergi, Türkiye'nin ilk kadın savaş muhabiri Semiha Es anısına, bugünün kadın fotoğrafçılarından bir seçkiyi Es'in fotoğraflarıyla bir araya getiriyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 26. Yıl Enka Kültür Sanat Buluşmaları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement