4 Bin Kişiyle İstiklal Marşı Okudular - Son Dakika
Kültür Sanat

4 Bin Kişiyle İstiklal Marşı Okudular

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : POMEM öğrencilerinin istiklal marşı okuması Öğrencilerin istiklal marşı okuması Milli Güreşçi Rıza Kayaalp'in istiklal marşı okuması Polis Memurunun istiklal marşı okuması 2 bin 500 öğrencinin istiklal marşı okuması İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş Röportaj Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü İstiklal Marşı'nın kabulünün 95. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayı ile bir video klip hazırladı.

17.02.2016 13:10

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

POMEM öğrencilerinin istiklal marşı okuması

Öğrencilerin istiklal marşı okuması

Milli Güreşçi Rıza Kayaalp'in istiklal marşı okuması

Polis Memurunun istiklal marşı okuması

2 bin 500 öğrencinin istiklal marşı okuması

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş Röportaj Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü İstiklal Marşı'nın kabulünün 95. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayı ile bir video klip hazırladı.

İstiklal Marşı'nın her kıtasının farklı kişiler tarafından okunarak hazırlandığı video, 12 Mart'ta Kültür Merkezinde düzenlenecek anma programında Yozgatlılara izletilecek.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 Mart için çeşitli hazırlıklar yaptıklarını söyledi.

İstiklal Marşının her kıtasını farklı kişilere okuttuklarını ifade eden Kuş, "Milli ruhu canlı tutma adına 12 Mart İstiklal Marşının kabulü yıl dönümü nedeni ile değişik etkinlikler hazırladık. Bu sene bir değişiklik yapmak istedik. İstiklal marşımızı hem polis teşkilatımızla, hem jandarma teşkilatımızla, spor dünyasından ve sivil vatandaşlarımızla bir video hazırlamak istedik" dedi.

4 Bin Kişiyle İstiklal Marşı Okudular
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 4 Bin Kişiyle İstiklal Marşı Okudular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement