5 Agustos'ta Şirinler Vizyonda - Son Dakika
Kültür Sanat

5 Agustos'ta Şirinler Vizyonda

5 Agustos\'ta Şirinler Vizyonda

Büyük küçük herkesin en sevdiği çizgi filmlerden biri olan 'Şirinler'in filmi yeni yeni maceralarıyla vizyonda.

26.07.2011 13:01  Güncelleme: 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

New York'taki Central Park'ın tam ortasına düşüyor. Büyük Elma'da sıkışıp kalan üç elma boyundaki Şirinler, Gargamel izlerini bulmadan köylerine dönmenin bir yolunu bulmaya çalışıyorlar.

Columbia Pictures ve Sony Pictures Animation bir Kerner Entertainment Company yapımı olan, The Smurfs/Şirinler'i sunar. Filmin başrollerinde Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Sofia Vergara ve Gargamel rolünde Hank Azaria var. Yönetmen Raja Gosnell. Yapımcı Jordan Kerner. Filmin senaryosu J. David Stem & David N. Weiss ile Jay Scherick & David Ronn'a ait. Öyküyü yazan isimler; David Stem & David N. Weiss. Peyo'nun karakterlerinden ve eserlerinden uyarlanmıştır. Yürütücü Yapımcılar Ezra Swerdlow, Ben Haber ve Paul Neesan. Görüntü Yönetmeni Phil Méheux, BSC. Prodüksiyon Tasarımcısı Bill Boes. Editör Sabrina Plisco, A.C.E. Özel görsel efektler Sony Pictures Imageworks Inc. Görsel Efekt Süpervizörü Richard R. Hoover. Kıyafet Tasarımcısı Rita Ryack. Müzik Heitor Pereira.

SMURF ve tüm Smurfs karakterleri ©Peyo. Her hakkı saklıdır. "Smurf" ve "The Smurfs" STUDIO PEYO'nun kayıtlı markalarıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 5 Agustos'ta Şirinler Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement