Akbank Sanat Sahnesinde Bir Dünya Yıldızı: Ayşedeniz Gökçin - Son Dakika
Kültür Sanat

Akbank Sanat Sahnesinde Bir Dünya Yıldızı: Ayşedeniz Gökçin

Akbank Sanat Sahnesinde Bir Dünya Yıldızı: Ayşedeniz Gökçin

AyşeDeniz Gökçin, 08 Nisan 2014, Salı günü Akbank Sanat'ta sahne alıyor.

01.04.2014 11:38

Klasik müzik tutkusunu Rock müzik sevgisi ile birleştirerek, Rock müziğin efsane grubu Pink Floyd'un unutulmaz şarkılarına getirdiği yepyeni yaklaşımla tüm dünya çapında beğeni kazanan genç piyanist AyşeDeniz Gökçin, 08 Nisan 2014, Salı günü Akbank Sanat'ta sahne alıyor.

Ünlü Besteci Franz Listz'in 200. yıldönümü anısına çıkardığı 'Pink Floyd Lisztified: Fantasia Quasi Sonata' albümü ile Pink Floyd'un resmi internet sitesinde adından büyük övgü ile bahsettiği AyşeDeniz Gökçin, albümünün dünya turnesi kapsamında Akbank Sanat'ta gerçekleştireceği konserinde müzikseverleri rock ve klasik müziğin muhteşem uyumu ile buluşturacak. Perküsyonda Russell Geer Webb'in eşlik edeceği sanatçı, izleyenlere unutamayacakları bir müzikal deneyim sunacak.

Etkinlik: Konser – AyşeDeniz Gökçin
Tarih: 08 Nisan 2014, Salı

Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Bilet Fiyatı: Tam: 20 TL Öğrenci: 10 TL

AyşeDeniz Gökçin hakkında
Dünya çapında tanınan 25 yaşındaki genç bir piyanist AyşeDeniz Gökçin, halen yaşamını Londra'da sürdürüyor. Piyanoyla küçük yaşta tanışan Gökçin, ilk konserini dokuz yaşında verdi. Royal Academy of Music'te piyano üzerine master eğitimini tamamlayan Gökçin, Kiev Senfoni, Kiev Filarmoni, Cumhurbaşkanlığı Senfoni, Borusan İstanbul Filarmoni, Bilkent Senfoni, New Eastman Outreach gibi pek çok orkestrayla çaldı. Türkiye'nin yanı sıra Moskova, Verbier, Londra, Texas, New York, Colorado, Kaliforniya, Portekiz ve Kuzey Kıbrıs'ta resitaller verdi. Klasik müzik tutkusunu rock müzik sevgisi ile birleştiren Gökçin, 'Lisztfiye' edilmiş Pink Floyd şarkılarının yer aldığı 'Pink Floyd Lisztified' projesi ile dünya çapında bir üne kavuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Akbank Sanat Sahnesinde Bir Dünya Yıldızı: Ayşedeniz Gökçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement