Aksaray'da Büyük Yangın! - Son Dakika
Kültür Sanat

Aksaray'da Büyük Yangın!

Aksaray\'da Büyük Yangın!

Kadıköy Mahalle Evi gönüllü tiyatro grubu "Tiyatro Koşuyolu'nun 8.sezon yeni oyunu, 5 Mayıs'ta Kozyatağı Kültür Merkezi'nde seyircisiyle buluşuyor."

01.05.2015 13:51  Güncelleme: 14:27

Tiyatro sanatçısı, oyun yazarı ve yönetmen Tarık Şerbetçioğlu'nun yorumladığı ve Kadıköy Mahalle Evi gönüllü tiyatro grubu Tiyatro Koşuyolu'nun sahneye hazırladığı Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını, oyun içinde pek çok oyunu da birlikte sunuyor izleyicisine… Kimi zaman güldürüyor, kimi zaman düşündürüyor. Dedikoducu mahalle ahalisiyle, tulumbacılarıyla ve en önemlisi de iyilik etme sevdasındaki çöpçatanlarıyla bu rengarenk Osmanlı mahallesi, Tiyatro Koşuyolu'nun heyecanıyla yansıyor sahneye.

Gönülden Tiyatro

Kadıköy Mahalle Evi bünyesinde 8 yıldır faaliyet gösteren topluluk her yıl yeni bir oyunla çıkıyor seyirci karşısına. Birbirinden renkli karakterlerin yer aldığı her oyun, farklı zaman dilimlerinden yaşam kesitleriyle buluşturuyor seyirciyi ve her seferinde büyük beğeni topluyor. Aşk aleviyle tutuşan bir kibritin önce iki yüreği ve sonra da koca Aksaray'ı yaktığı çarpıcı hikaye ise eski İstanbul'da anlatılıyor; ama yaşanan olaylar aslında bugün de hala bir yerlerde tekrar tekrar yaşanıyor.

Detayları merak edenler için hatırlatıyoruz: Oyun, 5 Mayıs'te Kozyatağı Kültür Merkezi'nde ve 26 Mayıs'ta Barış Manço Kültür Merkezi'nde sahne alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Aksaray'da Büyük Yangın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • iyi: guzel 0 0 Yanıtla

Advertisement