Alaçatı Jazz Festivali, Türkbükü Hebil Koyu'nda - Son Dakika
Kültür Sanat

Alaçatı Jazz Festivali, Türkbükü Hebil Koyu'nda

Alaçatı Jazz Festivali, Türkbükü Hebil Koyu\'nda

Alaçatı Jazz Rüzgarı, geçen yıllardan farklı olarak bu yıl ilk defa Türkbükü'nde de eş zamanlı olarak esiyor.

04.07.2012 11:44

Bodrum- Türkbükü, Hebil Koyu, Chalet Azur Sitesi, "Bu'ra İskele"de gerçekleşecek olan Türkbükü Jazz Rüzgarı, 13 Temmuz'da Valeria Proano&Neşet Ruacan Quartet konseri ile saat 23:00'da start alıyor. Festival programı 14 Temmuz Cumartesi günü yine Valeria Proano&Neşet Ruacan Quartet ile devam ederken, 13 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında Türkbükü, birbirinden ünlü caz sanatçılarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Alaçatı Belediyesi ve Buğra Özçetin işbirliğiyle üçüncü yılına giren Jazz Rüzgarı, bu yaz aynı anda hem Alaçatı marina yolundaki Yucca Otel'de hem de Türkbükü Hebilkoyu Chalet Azur Sitesi Bu'ra İskele'de esiyor. Bugüne kadar Cristina Vilallonga Quartet, Kerem Görsev & Allan Haris ve daha birçok yerli ve yabancı sanatçıyı ağırlayan festival, bu yaz iki tatil mekanında, 6 Eylül 2012 tarihine kadar eş zamanlı olarak cazseverlerle buluşmayı amaçlıyor.

Jolly Tur, Kavaklıdere, Jeanneau, AloVale ve Seabird'ün sponsorluğunda, Türkbükü'nün en seçkin koylarından Hebilkoyu'nda kurulu Chalet Azur Evleri'nin önünde yer alan Bu'ra İskele'de gerçekleştirilecek olan "Türkbükü Jazz Rüzgarı", Valeria Proano&Neşet Ruacan Quartet konseri ile 13-14 Temmuz tarihlerinde start alıyor. Bodrumlulara ve ziyaretçilere caz dolu, keyifli yaz geceleri geçirtmeyi amaçlayan festival, 13 Temmuz-6 Eylül 2012 tarihleri arasında Ayhan Sicimoğlu, Valeria Proano, Sibel Tüzün, Meltem Ege& Önder Focan, Kerem Görsev, Kağan Yıldız , Ferit Odman, Ayşe Gencer & İmer Demirer, Melis Sökmen, Elif Çağlar, Mine Çağlayan, Selen Beytekin, Neşet Ruacan, Sibel Köse, Allstars Jazz Band, Engin Recepoğulları, Ayhan Öztoplu, Erdal Akyol gibi ünlü isimleri de ağırlamaya hazırlanıyor.

PROGRAM:

13-14 Temmuz Valeria Proano&Neşet Ruacan Quartet

19-20 Temmuz Sibel Köse&Neşet Ruacan Quartet

26-27 Temmuz Elif Çağlar&Neşet Ruacan Quartet

31 Temmuz Ayhan Sicimoğlu&Kerem Görsev Trio

2-3 Ağustos Melis Sökmen&Neşet Ruacan Quartet

10 Ağustos Selen Beytekin&Neşet Ruacan Quartet

17 Ağustos Ayşe Gencer&İmer Demirer&Neşet Ruacan Quartet

23 Ağustos Meltem Ege&Önder Focan& Neşet Ruacan Quartet

25 Ağustos Mine Çağlayana&Neşet Ruacan Quartet

28 Ağustos Kerem Görsev Trio

31 Ağustos-1 Eylül Sibel Tüzün&Neşet Ruacan Quartet

6 Eylül Allstars Jazz Band

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Alaçatı Jazz Festivali, Türkbükü Hebil Koyu'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement