ANTDOB ‘Un Müzikli Çocuk Oyunu ‘Heidi ‘ Yeni Yılda Da Sahnede…. - Son Dakika
Kültür Sanat

ANTDOB ‘Un Müzikli Çocuk Oyunu ‘Heidi ‘ Yeni Yılda Da Sahnede….

ANTDOB ‘Un Müzikli Çocuk Oyunu ‘Heidi ‘ Yeni Yılda Da Sahnede….

Antalya Devlet Opera Ve Balesi'nin Sahnelediği Müzikli Çocuk Oyunu 'Heidi' İlgiyle İzlenmeye Devam Ediyor.

30.12.2010 20:35  Güncelleme: 20:37

Antalya devlet opera ve balesi'nin sahnelediği müzikli çocuk oyunu 'heidi' ilgiyle izlenmeye devam ediyor. 03 Ocak Pazartesi günü saat 14:00 'da Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek oyun, çocukları özel bir dünyanın içine çekiyor.

Çocuk romanı yazarı Johanna Spyri tarafından yazılan eser ; keçisi ve köpeği ile İsviçre Alpleri'nde yaşayan iyi kalpli Heidi'nin; yürüyemeyen Clara'ya dostluk elini uzatmasını ve çoban Peter ile olan arkadaşlığını anlatıyor. Bu sanat sezonunda sosyal sorumluluk çalışmalarıyla herkesin dikkatini çekmeyi başaran ve '1 Piyano 4 Solist' projesinin yanı sıra Zeytinköylü çocukları da opera bale ile tanıştıran ANTDOB , Heidi'yi 10 Ocak'ta da sahneleyecek.

Heidi'nin iyilik dolu dünyası…

Çocukların büyük beğeni ile izlediği eserin rejisörlüğünü Doğan Çelik yaparken ; müzik sorumluluğu ise Valentina Samoila ve Onur Altıparmak'a , dekor tasarımı ve kostüm uyarlaması Ömer Gündüz'e , koreografi Mehmet Sipahi'ye ve ışık ise Mustafa Eski'ye ait.

Eserde; hayatın en zor anlarında bile insanın yaşamına güzelliklerin girebileceğini çocuklara özgü bir dille anlatmayı başaran Heidi 'yi Heyecan G. Ceylan canlandırıyor.Peter'i Özhan Gümüş , Rottenmeir'ı Pınar Gümüş, Büyükbaba'yı Zafer İşgören, Clara 'yı Serap Demirhan, Dete Teyze'yi Oya Vural, Seselman'ı Onur Alpaslan, Büyükanne'yi Sinem S.Baddal, Rahip'i Ferdi Uslu ve Doktor'u Mahir Seyrek oynuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat ANTDOB ‘Un Müzikli Çocuk Oyunu ‘Heidi ‘ Yeni Yılda Da Sahnede…. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement