'Arkadaşlar Arasında' Vizyona Girmek İçin Hazır - Son Dakika
Kültür Sanat

'Arkadaşlar Arasında' Vizyona Girmek İçin Hazır

\'Arkadaşlar Arasında\' Vizyona Girmek İçin Hazır

İsmini seyircilerin belirlediği film olarak tanınan 'Arkadaşlar Arasında' nihayet vizyona giriyor.

16.12.2013 14:18

Masalar Kuruldu, Sohbetler Tamamlandı!

İsmini seyircilerin belirlediği film olarak tanınan 'Arkadaşlar Arasında' nihayet vizyona giriyor. İçki yönetmeliği nedeniyle ismini değiştirmek zorunda kalan filme seyirciler sosyal medyadan yaptıkları önerileri ile isim koymuşlardı.

Yönetmenliğini Kavak Yelleri ve Güneşi Beklerken dizilerinin senaristi Gökhan Horzum'un gerçekleştirdiği filmin senaryosu da Horzum imzası taşıyor. Filmde İbrahim Kendirci, Salih Bademci, Fırat Albayram ve Sertan Erkaçan başrolleri paylaşıyor. Organize Fimler yapımı 'Arkadaşlar Arasında' 20 Aralık Cuma günü vizyona giriyor!

4 farklı hayat hikayesi olan 4 yakın arkadaşı Ayvalık'ta bir gece rakı masasında bir araya getiren hikaye izleyenleri bambaşka sohbetlerle buluşturacak. Denizin ortasında aşk, aile ilişkileri, ayrılık, kutlama ve hayata dair tüm duyguların rakı eşliğinde masaya yatıran 30'lu yaşlarında 4 erkeğin sohbeti izleyen herkese kendi hayatından bir parçayı anımsatacak.

Filmde İbrahim Kendirci, Salih Bademci, Fırat Albayram ve Sertan Erkaçan'a, Canan Atalay ve Deniz Alan da eşlik ediyor.

'ALTIN PORTAKAL'DA ALDIĞI OLUMLU ELEŞTİRİLERDEN SONRA ŞİMDİ SIRA BEYAZ PERDE'DE!

İlk olarak Ekim ayında 'Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde seyircinin karşısına çıkan 'Arkadaşlar Arasında' izleyenlerden alkışları toplamıştı. Yarışmaya katılmayan film, festival gösteriminde yoğun ilgi görmüş ve 'halkın Altın Portakal'ını alarak İstanbul'a dönmüştü. Şimdi ise sohbet dolu bu geceyi 20 Aralık Cuma günü vizyonda tüm sinemaseverler ile buluşturacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Arkadaşlar Arasında' Vizyona Girmek İçin Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement