Ataşehir'de 2. Caz ve Sinema Günleri Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Ataşehir'de 2. Caz ve Sinema Günleri Başladı

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen '2. Caz ve Sinema Günleri' etkinliği, Önder Focan Quartet ve Dilek Sert Erdoğan konseriyle başladı. AtaPark'ta gerçekleştirilen konser etkinliğine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, ardından sinema gecesi etkinliğiyle devam edecek olan etkinliklerin 4-6 Ağustos tarihleri arasında Ataşehir AtaPark'ta devam edeceğini belirttiler. Festivale katılan vatandaşlar ise etkinliği çok güzel ve ilgi çekici bulduklarını ifade ettiler.

05.08.2023 08:57

Ataşehir'de "2. Caz ve Sinema Günleri" başladı

İSTANBUL - Ataşehir'de "2. Caz ve Sinema Günleri" Önder Focan Quartet ve Dilek Sert Erdoğan konseriyle başladı. Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konser etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı.

Ataşehir Belediyesi tarafından AtaPark'ta Önder Focan Quartet ve Dilek Sert Erdoğan konseri düzenlendi. "2. Caz ve Sinema Günleri" çerçevesinde düzenlenen konser etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı. Konserin ardından sinema gecesi etkinliği başladı. Etkinliklerin, 4-6 Ağustos tarihleri arasında Ataşehir AtaPark'ta devam edeceği belirtildi.

"Çok güzel bir etkinlik"

Festivale katılan vatandaş Selin Ece Karaağaç, "Ataşehir Belediyesi Caz festivalinin 2.sini düzenliyor. Ben de Ataşehir Belediyesi'nin etkinliklerini ve konserlerini olabildiğince takip ediyorum. Bana göre çok güzel bir etkinlik. İlgimi çekti, güzel bir başlangıç olur." dedi

Ataşehir\'de 2. Caz ve Sinema Günleri Başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Ataşehir'de 2. Caz ve Sinema Günleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement