Atatürk'ün Sinop'a Gelişinin 95. Yıl Dönümü Uçurtma Şenliği - Son Dakika
Kültür Sanat

Atatürk'ün Sinop'a Gelişinin 95. Yıl Dönümü Uçurtma Şenliği

Atatürk'ün Sinop'a gelişinin 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ve Sinop Ticaret ve Sanayi Odası tarafından uçurtma şenliği düzenlendi. Çocuklara ücretsiz Atatürk fotoğraflı uçurtmalar dağıtılan etkinlikte aileler yoğun ilgi gösterdi. Şenlikte çocukların neşesi gözlerine yansıdı.

16.09.2023 19:19

Sinop'ta uçurtma şenliği

SİNOP - Atatürk'ün Sinop'a gelişinin 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kentte uçurtma şenliği düzenlendi.

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ile Sinop Ticaret ve Sanayi Odasının ortaklaşa düzenlediği "95. Yılında 95 Çocuğa 95 Uçurtma" sloganıyla organize edilen etkinlikte çocuklara ücretsiz Atatürk fotoğraflı uçurtma hediye edildi.

Sinop Sabahattin Ali Parkı'nda düzenlenen etkinliğe aileler yoğun ilgi gösterdi. Çocukları ile güzel bir hafta sonu etkinliği geçiren aileler etkinlikten mutlu olduklarını ifade ettiler. Arkadaşları ile uçurtma uçuran öğrencilerin neşesi gözlerden kaçmadı.

Etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, "Atatürk'ün Sinop'a gelişinin 95.yılı olması nedeniyle "95 Çocuğa 95. Yılda 95 Uçurtma" şenliği yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salim Akbaş ise "Geleceğimizi yönetecek olan nesillere bir anı bırakmak için bugün 95.yılı kutlama etkinliklerinde 95 uçurtmayla çocuklarımızı şenlendirip bugün kalıcı bir iz bırakmak istedik" diye konuştu.

Atatürk\'ün Sinop\'a Gelişinin 95. Yıl Dönümü Uçurtma Şenliği
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Atatürk'ün Sinop'a Gelişinin 95. Yıl Dönümü Uçurtma Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement