Ay Işığında Sinema Keyfi Başlıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Ay Işığında Sinema Keyfi Başlıyor

Ay Işığında Sinema Keyfi Başlıyor

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen 'Eskihisar Ay Işığında Sinema Akşamları' 16 Temmuz Cumartesi günü 'Newyork'ta Beş Minare' filmiyle başlıyor

14.07.2011 10:42  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MEHTAP ALTINDA SİNEMA AKŞAMLARI

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen ve Gebzelilerin yaz akşamlarında vazgeçilmez tutkusu haline gelen sinema akşamları, bu yıl da dolu dolu geçecek. 16-26 Temmuz tarihleri arasında Eskihisar'ın tarihi atmosferinde gerçekleştirilecek olan Ay Işığında Sinema Akşamları'nda, vizyonda olan ve izleyici rekorları kıran 11 yerli ve yabancı film, Gebzeli sinemaseverlerle buluşacak. 11 gün boyunca her akşam saat 21.00'de başlayacak ve ücretsiz olacak sinema buluşmaları Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği 'Newyork'ta Beş Minare' filminin gösterimiyle başlayacak. Aksiyon ve macera öğelerini barındıran filmde, Türk sinemasının Haluk Bilginer, Ali Sürmeli, Danny Glover, Mahsun Kırmızıgül, Salih Kalyon, Eşref Kolçak gibi daha birçok usta oyuncu rol aldı.

MACERA, AKSİYON, DRAM, KOMEDİ FİLMLERİ

11 gün boyunca her akşam saat 21.00'de başlayacak ve ücretsiz olacak film gösterimlerinin programı şöyle: "16 Temmuz Newyork'ta Beş Minare, 17 Temmuz Eyvah Eyvah 2, 18 Temmuz Çılgın Dostlar 3, 19 Temmuz Hop Dedik Deli Dumrul, 20 Temmuz Çınar Ağacı, 21 Temmuz Sultanın Sırrı, 22 Temmuz Hür Adam Said Nursi, 23 Temmuz Kurtlar Vadisi Filistin, 24 Temmuz Aşk Tesadüfleri Sever, 25 Temmuz Rio, 26 Temmuz İncir Receli."

KÖŞKER'DEN HEMŞERİLERİNE KALE'YE DAVET

Gelenekselleşen Ay Işığında Sinema Akşmaları'na tüm Gebzeli hemşerilerini davet eden Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Eskihisar Kalesi'nde her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Ay Işığında Sinema Akşamları, yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği haline geldi. Tarihi kaledeki sinema şöleni bölgemizin en fazla ilgi çeken kültür ve sanat etkinlikleri arasında yerini almaya başladı. Hemşerilerimiz bu yaz da aileleri ve çocuklarıyla birlikte, Eskihisar'ın muhteşem manzarası ve yakamoz ışığı altında vizyondaki son filmleri keyifle izleyebilirler" dedi.

ESKİHİSAR'A RİNG SEFERLERLE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Vatandaşların Eskihisar'a kolayca ulaşabilmeleri için Gebze Belediyesi tarafından ücretsiz seferler düzenlenecek. Saat 19.00'da kalkacak otobüsler 20.20'ye kadar ring seferleri düzenleyecek. Yavuz Selim Mahallesi muhtarlık binası önünden kalkacak otobüs, Ankara Caddesi, Beylikbağı Parkı, Sarı Camii, Daldaban, Köşklüçeşme güzergahını takip ederek Eskihisar'a ulaşacak. Yenikent'ten yine saat 19.00'da hareket edecek bir diğer servis ise, Eşref Bitlis Parkı, belediye önü, Kiler E-5 yan yol, Tatlıkuyu güzergahını takip ederek Eskihisar'a sinema severleri taşıyacak. Vatandaşların ücretsiz olarak yararlanabileceği servisler saat 20.20'ye kadar ring seferleri şeklinde devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ay Işığında Sinema Keyfi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement