'Babylon Soundgarden' Coşturdu - Son Dakika
Kültür Sanat

'Babylon Soundgarden' Coşturdu

\'Babylon Soundgarden\' Coşturdu

Babylon Soundgarden Festivali, yerli ve yabancı birçok sanatçının katılımıyla Park Orman'da yapıldı.

26.05.2013 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babylon Soundgarden Festivali, yerli ve yabancı birçok sanatçının katılımıyla Park Orman'da yapıldı. Orman içindeki 3 farklı sahnede performansların sergilendiği festivalde Kings of Convenience, DeVotchKa, Molotov Jukebox gibi birbirinden ünlü gruplar sahne aldı.

İstanbul'da havaların ısınmasıyla festival mevsimi de açıldı. Babylon'un açık hava festivali Soundgarden'da İstanbullular, Cumartesi gün boyunca ormanın içinde birbirinden tanınmış sanatçıları dinleyip güneşin tadını çıkardı. Günboyu süren etkinliklerle katılımcıların müziğe ve eğlenceye doyduğu festival, birbirinden ilginç etkinliklere de evsahipliği yaptı. Festival, doğayla içiçe gerçekleşen konserlerin dışında, düzenlenen yarışmalar ve oyunlarla gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Pozitiflive'ın organizatörlüğünde gerçekleşen festivalde Kings of Convenience, DeVotchKa, Molotov Jukebox seyircileri coşturdu. Alternatif sahnelerde DJ'lerin performanslarını sergilediği festivalde, katılımcılar dansa doydu. Festival, ana sahnedeki DeVotchKa konseriyle son buldu.

(BY) FOTOĞRAFLI - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat 'Babylon Soundgarden' Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement