Basit Bir Ev Kazası Gaziantep'te Sahnelendi - Son Dakika
Kültür Sanat

Basit Bir Ev Kazası Gaziantep'te Sahnelendi

Basit Bir Ev Kazası Gaziantep\'te Sahnelendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi birbirinden ünlü tiyatrocuları izleyiciler ile buluşturmaya devam ediyor.

08.03.2012 11:49

Televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen oyuncusu Günay Karacaoğlu, tek kişilik komedi "Basit Bir Ev Kazası" oyunuyla Gazianteplilerle buluştu.

Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar salonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında sahnelenen oyunu çok sayıda vatandaş izledi. Murat İpek'in yazıp yönettiği "Basit Bir Ev Kazası", hayatında gerçekler ve hayalleri arasında gelgitler yaşayan, aradığı aşkı bulamamış bir ev kadınının yaşadıklarını ve kurduğu hayal dünyasında mutluluğun arayışını anlatıyor.

"Basit Bir Ev Kazası" oyununda Günay Karacaoğlu canlandırdığı "Songül" karakteri ile her kadının günlük yaşamında zaman zaman aklından geçenlere, düşlerine, isteklerine dair dile getirmediklerini cesurca dile getiriyor. Kadınların, aşka, evliliğe, aile kavramına ve genel olarak hayata bakışına ayna tutan tek kişilik oyun, izleyicileri kimi zaman güldürdü kimi zaman hüzünlendirdi.

İzleyicilerin ayakta alkışladığı oyun sonunda Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, ünlü tiyatrocu Günay Karacaoğlu'nun sergilediği muhteşem performans için teşekkür ederek el yapımı bakır tabak hediye ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Basit Bir Ev Kazası Gaziantep'te Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement