Beylikdüzü, Emre Aydın İle Sallandı - Son Dakika
Kültür Sanat

Beylikdüzü, Emre Aydın İle Sallandı

Beylikdüzü, Emre Aydın İle Sallandı

Emre Aydın Beylikdüzü Belediyesi'nin 'Ramazan Etkinlikleri'nde verdiği konserde, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

29.08.2011 22:24  Güncelleme: 22:26

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde sahneyi son yıllarda gençlerin büyük ilgiyle takip ettiği pop sanatçısı Emre Aydın aldı. Yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı programın öncesinde sanatçının hayranları konser alanını erkenden doldurdu. Ellerinde hazırladıkları dövizlerle Aydın'ın seslendirdiği şarkılara büyük bir coşku ile eşlik eden vatandaşlar, unutulmaz görüntülere sahne oldular.

Şarkıcı Emre Aydın'ı tebrik edip, çiçek takdim eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Konuğumuz Emre Aydın söylediği şarkılar ve sahne performansı ile bugün bir kez daha herkese çok büyük bir sanatçı olduğunu gösterdi. Bizler onu dinlerken büyük mutluluk duyduk, şarkılarına eşlik ettik. Alanı dolduran binlerce vatandaşımıza bakarak da anladık ki, Emre Aydın'ı daha birçok kez ilçemizde konuk edeceğiz" dedi.

Kaymakam Tuncer, Başkan Uzun'la halk iftarına katıldı

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği halk iftarları ay boyunca Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un da katılımıyla sürdü.Başkan Uzun bu kez Fatih Sultan Mehmet Camii'nde kurulan iftar sofrasına Beylikdüzü Kaymakam Vekili ve Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer ile birlikte katıldı. Vatandaşları birlikte selamlayan Uzun ve Tuncer daha sonra hep birlikte iftarlarını açtılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Beylikdüzü, Emre Aydın İle Sallandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement