Cat Power İstanbul'a Geliyor! - Son Dakika
Kültür Sanat

Cat Power İstanbul'a Geliyor!

Cat Power İstanbul\'a Geliyor!

Cat Power, Avea Escape to Music kapsamında İstanbul'a geliyor!

03.02.2012 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Cat Power; 9 Şubat'ta Garaj İstanbul'da vereceği konser ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak! Oyunculuk ve modelliğinin yanı sıra sesi ile eleştirmenlerden tam not alan Charlyn Marie Marshall nam-ı diğer Cat Power, soul yüklü vokalleri ve minimalist gitar çalışıyla İstanbulluları büyüleyecek

Türkiye'nin ve dünyanın en seçkin sanatçılarını, müzikseverlerle buluşturmaya devam eden Avea; Escape to Music konserleri kapsamında soul ve indie müziğin en önemli isimlerinden Cat Power'ı Türkiye'ye getiriyor

Avea Escape To Music Konserleri kapsamında; 9 Şubat Perşembe günü Garaj İstanbul; güzeliğinin yanı sıra sesiyle de eleştirmenlerden tam not alan Cat Power'ı ağırlayarak muhteşem bir konsere ev sahipliği yapacak.

20 yıllık müzik kariyeri boyunca Nick Cave, Patti Smith, Bob Dylan gibi bir çok ünlü sanatçı ile aynı sahneyi paylaşan Cat Power, ayrıca Yoko Ono ve Faithless ve son olarak Eddie Vedder'in son albümlerinde de konuk sanatçı olarak büyük beğeni topladı.

Marc Jacobs ve Nicolas Ghesquière gibi tasarımcıların ilham perisi olan, bir dönem New York Magazine de modellik yapan ünlü sanatçı, Ekim 2006'da da Chanel'ın çıkardığı mücevher koleksiyonunun sözcülüğünü yaptı.

Charlyn Marie Marshall, nam-ı diğer Cat Power, sempatik tavırları ve sahnede sergilediği muhteşem performansı ile dikkat çeken Marshall, İstanbullu hayranlarına Avea ile inanılmaz bir gece yaşatacak.

Müziği farklı boyutlarıyla sahiplenen Avea adına hazırlıkları PRİZ Organizasyon' tarafından gerçekleştirilen konser ile Cat Power, Türk hayranlarına inanılmaz bir gece yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Cat Power İstanbul'a Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement