Cıbıltepe'de hafta sonu yoğunluğu - - Son Dakika
Kültür Sanat

Cıbıltepe'de hafta sonu yoğunluğu -

Cıbıltepe\'de hafta sonu yoğunluğu -

Kar kalınlığının 45 santimetreye ulaştığı Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yerli ve yabancı turistler, kayak yapmanın keyfini yaşıyor.

28.12.2013 14:18

Kar kalınlığının 45 santimetreye ulaştığı Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yerli ve yabancı turistler, kayak yapmanın keyfini yaşıyor.

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan 2 bin 634 rakımlı, sarıçam ormanları arasında, uzun ve alternatif kayak pistleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken merkeze, çevre il ve ilçelerden gelen kayakseverler ilgi gösteriyor.

Kayak merkezinde hizmet veren bir otelin genel müdürü Bülent Okay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonunun başlamasıyla özellikle hafta sonu yoğunluk yaşandığını söyledi.

Yılbaşı rezervasyonlarıyla doluluk oranının yüzde 90'a ulaştığını belirten Okay, "Kristal kar kalitesiyle ünlü kayak merkezimizdeki 2. etap pistlerde 45 santimetre kar var. Şu an için yeterli ancak biz yeni bir kar yağışı daha bekliyoruz. Mevcut olan 9 pistten 5'inde kayak yapılabiliyor. Tabii biz gelen kayakseverlere yalnızca kayak değil, atlı kızak turu, geceleri meşaleli yürüyüş, mangal partisi gibi aktivitelere de imkan veriyoruz" diye konuştu.

Okay, yılbaşı için kayak merkezinde bulunan otellere yoğun rezervasyon talebi olduğunu, bununla ilgili hazırlıkların tamamlandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Cıbıltepe'de hafta sonu yoğunluğu - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement