Dob'dan Yeni Yıl Konseri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dob'dan Yeni Yıl Konseri

21.12.2014 10:46

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Ada: "Uzun süre unutulmayacak bir yeni yıl konseri gerçekleşecek"

Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürü Selman Ada, "unutulmaz bir yeni yıl konseri gerçekleştireceklerini" ifade etti.

Ada, Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, 30 Aralık'ta Congresium'da gerçekleşecek yeni yıl konserinde biletlerin satışa çıkar çıkmaz tükendiğini bildirdi.

"Ankara'nın en büyük salonunda uzun süre unutulmayacak bir yeni yıl konseri gerçekleşecek" ifadesini kullanan Ada, bu yıl bilet bulamayan ya da Ankara'ya gelemeyen izleyiciler için konserin  TRT HD ekranlarından canlı olarak yayınlanacağını belirtti.

-Yeni Yıl Konseri

Repertuvarın müzikallerden aryalara seçkin eserden oluşacağı konserde, orkestrayı, DOB Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Selman Ada yönetecek.

Dünyanın önemli sahnelerinde performans sergileyen isimlerin sanatseverlerle buluşacağı konserde, Birgül Su Ariç ve Görkem Ezgi Yıldırım "soprano", Murat Karahan ile Ünüşan Kuloğlu "tenor", Tuncay Kurtoğlu ve Erdem Baydar ise "bas" olarak sahne alacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Dob'dan Yeni Yıl Konseri - Son Dakika


Advertisement