"Escape To Music Konserleri" - Son Dakika
Kültür Sanat

"Escape To Music Konserleri"

"Escape To Music Konserleri"

Avea, "Escape To Music Konserleri" kapsamında Yael Naim'i, ilk kez İstanbul'da hayranlarıyla buluşturdu.

02.04.2012 08:31

Müziğinde folk ve cazı ustaca harmanlayan şarkıcı Yael Naim; 31 Mart'ta Garaj İstanbul'da verdiği konser ile sevenlerine eşsiz bir gece yaşattı.

Müziğin birleştirici gücü ile müzikseverleri ortak paydada buluşturan Avea'nın ana sponsorluğunda gerçekleşen "Escape To Music Konserleri" kapsamında yumuşak sesiyle söylediği şarkılara folklorik-jazz etkileri taşıyan Yael Naim'i ağırladı.

Eleştirmenler tarafından büyük beğeni toplayan Yael Naim, 31 Mart Cumartesi günü Garaj İstanbul'da verdiği konserde, sıcak ve samimi tavırları ile hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı.

Müzik kariyerine Les Dix Commandements müzikalinde başlayan ve ilk albümü In a Man's Womb 2001 yılında piyasaya süren Yael Naim, ayrıca Harrison's Flowers filmi için Bruno Coulais 'in şarkısı ''You Disappear''i söyledi.

Kariyerinin başında sadece Yaël olarak tanınırken, 2007'de Fransızca, İbranice ve İngilizce olarak Yael Naim adıyla ikinci albümünü piyasaya sürdü ve eleştirmenler tarafından büyük beğeni topladı.

Ocak 2008'de ''New Soul'' isimli şarkısı ile müzik listelerinde hızla yükselen şarkıcı, ayrıca House Bunny ve Wild Target filmlerinin albümlerinde yer aldı.

Yael Naim'in, üçüncü albümü Kasım 2010 tarihinde piyasaya sürüldü, bu albümden ilk şarkısı ise ''Go to the River'' oldu.

Folklorik-jazz etkileri taşıyan Yael Naim'in, verdiği muhteşem konserde; arasında Toxic, She was a boy ve Go to the river gibi albümlerinde yer alan ünlü eserlerini seslendirdi. Yael Naim hayranları, sanatçının söylediği şarkılara eşlik ettiler.

Müzikseverlerin merakla beklediği bir etkinlik dizisi haline gelen "Escape to Music Konserleri" Yael Naim'in 31 Mart 2012, Garaj İstanbul'da verdiği konser ile son buldu.

Müziği farklı boyutlarıyla sahiplenen Avea adına hazırlıkları PRİZ tarafından gerçekleştirilen konserde Yael Naim, muhteşem sahnesi ile Türk hayranlarıyla buluştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Escape To Music Konserleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement