Eskişehirli Şairler Yeni Yılı Şiirler Okuyarak, Türküler Söyleyerek Kutladılar - Son Dakika
Kültür Sanat

Eskişehirli Şairler Yeni Yılı Şiirler Okuyarak, Türküler Söyleyerek Kutladılar

Eskişehirli Şairler Yeni Yılı Şiirler Okuyarak, Türküler Söyleyerek Kutladılar

Eskişehirli Şairler, Ozanlar ve Yazarlar Derneği (EŞYODER)’ne üye sanatçılar, yeni yılı kendi yazdıkları şiirleri ve kendi derledikleri türküleri saz eşliğinde söyleyerek dernek binasında kutladılar.

31.12.2015 11:59

Eskişehirli Şairler, Ozanlar ve Yazarlar Derneği (EŞYODER)'ne üye sanatçılar, yeni yılı kendi yazdıkları şiirleri ve kendi derledikleri türküleri saz eşliğinde söyleyerek dernek binasında kutladılar.

Dernek Başkanı Ertuğrul Şakar, yeni yılı şiirler okuyarak ve türküler söyleyerek dernek binasında kutladıklarını belirtti. Şakar, "Yeni yıl 2016 yılı Eskişehir'imize hayır ve uğur getireceğine inanıyoruz. Şairlerimiz yeni yıl için kendileri şiirler yazdılar ve arkadaşlarına okudular. Ozanlarımız Dürdane Mert, Arif Çayır, Zakir Akgül ve Fehmi Erdoğan yeni yıl için derledikleri türküleri sazları eşliğinde söylediler. EŞYODER'e üye şairlerimizle ve ozanlarımızla yeni yılı, dernek binamızda şiir ve saz şöleni etkinliğinde kutladık. Yeni yıl, Eskişehir halkına hayırlı ve uğurlu olur inşallah" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Eskişehirli Şairler Yeni Yılı Şiirler Okuyarak, Türküler Söyleyerek Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement