Bir erkek severse delicesine; taşaklarıyla, penisiyle, diliyle, eliyle içindedir kadının. Kadın severse erkeğim dediğini; hissetmelidir tüm deliklerinde yanarak, kızgınca sevdayı.
Kalplerin, gözlerin, ellerin de frekansları vardır; kutu deniz analarının uzun zehirli dokunaçları gibi yakar insanı. Kutsal sularla yıkanmıştır seven bedenler, mis kokulu, tertemiz ve alabildiğine özgür.
Peki hem çok sevip hem de sevmeye hakkınız olmadığını düşünürseniz, el sürmeniz yasaksa yanınızda gülümseyen dünya güzeline, geceleriniz sadece onun hayali ile dopdolu ve elleriniz hep o sizden habersiz büyüyen akılsız aletin üzerindeyse, kat be kat yüksek atıyorsa kalbiniz, beyin her türlü mantığa isyan ederek günahlara sürüklüyorsa sizi, ne yapabilirsiniz?
Masumsunuz, ananızın ak sütünce beyaz ve masum
E. Yaşar Ovalı
Yazar: Eyüp Yaşar Ovalı
Yayınevi: Sokak Kitapları Yayıncılık
ISBN: 9786051484372
Boyut: 135-195
Sayfa Sayısı: 240
Basım Yılı: 2014-10
Cilt Durumu: Karton
Kağıt Türü: 2. Hamur
Dil: Türkçe
Son Dakika › Kültür Sanat › Fahişeydi Ama Sevdim Kitabı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?