Bu yıl 22'ncisi düzenlenen Gabrovo Uluslararası Mizah ve Hiciv Bienali'ne, Türkiye'den 18 sanatçı katılacak.
Bulgaristan'da 1973'de başlayan Gabrovo Bienali, 16 Mayıs-30 Eylül'de "Dünya Dönüyor Çünkü Gülüyor" sloganıyla düzenlenecek.
Bienale, Türkiye'den "karikatür", "desen-resim-grafik", "yağlı boya resim", "heykel", "poster" ve "fotoğraf" kategorilerinden 18 sanatçı seçildi.
Todor Vardzhiev, Desislava Dikova, Valeriu Kurtu, Krastyu Todorov, Galina Pavlova, Emil Bachiyski, Chavdar Georgiev, Svetoslav Dragiev, Venelin Terziev, Tatyana Tsankova ve Yordanka Shiyakova'nın jüri üyesi olarak yer alacağı bienalin ödülleri, 16 Mayıs'ta Gabrovo Mizah ve Hiciv Müzesi'ndeki törende sahiplerini bulacak.
Bienal, 30 Eylül'de sona erecek.
Son Dakika › Kültür Sanat › Gabrovo Uluslararası Mizah ve Hiciv Bienali - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?