Gaziemir Belediyesi, Çocukları Ücretsiz Tiyatro Oyunlarına Davet Ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Gaziemir Belediyesi, Çocukları Ücretsiz Tiyatro Oyunlarına Davet Ediyor

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, çocukları tiyatro oyunlarını izlemeye çağırarak, her cumartesi düzenlenen çocuk tiyatrolarıyla çocukları sanatla buluşturduklarını ve salonları doldurmalarını istedi. Başkan Arda, çocukların hayal dünyasını zenginleştirecek ve özgüvenli bir şekilde geleceğe bakmalarını sağlayacak oyunları ücretsiz olarak sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

24.10.2023 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile çocukları tiyatro oyunlarını izlemeye çağırarak "Tamamen ücretsiz olarak sizlerin beğenisine sunduğumuz bu oyunlara katılarak salonlarımızı doldurun" dedi.

Her ay güncellediği kültür sanat takvimiyle yurttaşları tiyatro oyunları, konserler ve sergilerle buluşturan Gaziemir Belediyesi, minik sanatseverleri de unutmuyor. Belediye her cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi ile Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlediği çocuk tiyatrolarıyla çocukları sanatla buluşturuyor. Gaziemirli çocukların sanatla, sporla büyüdüğünün altın çizen Belediye Başkanı Halil Arda, sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile çocukları oyunları seyretmeye davet etti.

"Gaziemir Belediyesi olarak sanatla, sporla, kültürle büyüyen nesillerin yetişmesine katkı koymak adına birçok projeyi yaşama geçiriyor, etkinliklerimizle çocuklarımızın hayal dünyasına küçük de olsa bir can suyu vermek istiyoruz" diyen Başkan Arda, " Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerinin izinden giderek vatandaşlarımızın sanatla buluşması için özel bir çaba içerisindeyiz. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte geçen yıllarda olduğu gibi her hafta sonu kültür sanat aktivitelerini sahnelerimize taşımaya başladık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için her cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi'nde ve Sarnıç Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi'nde çocuk tiyatroları düzenliyoruz. Çocuklarımızın hayal dünyasını zenginleştirecek, onları eğlenirken düşündürecek oyunları özellikle seçiyor ve sahnelenmesini sağlıyoruz.  Birbirinden değerli oyuncular tarafından sahnelenen bu tiyatro eserlerini izleyen çocuklarımızın geleceğe daha özgüvenli olarak bakması birincil önceliğimiz. Tamamen ücretsiz olarak sizlerin beğenisine sunduğumuz bu oyunlara katılarak salonlarımızı doldurmanızı sizlerden rica ediyorum" diye konuştu.

Gaziemir Belediyesi, Çocukları Ücretsiz Tiyatro Oyunlarına Davet Ediyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Gaziemir Belediyesi, Çocukları Ücretsiz Tiyatro Oyunlarına Davet Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement