Genco Erkal; "Şimdi, Brecht Zamanı!" - Son Dakika
Kültür Sanat

Genco Erkal; "Şimdi, Brecht Zamanı!"

Genco Erkal; "Şimdi, Brecht Zamanı!"

Genco Erkal; 11 Şubat 2013, Pazartesi akşamı Caddebostan Kültür Merkezi'nde "Ben Bertolt Brecht" ile "Şimdi, Brecht Zamanı!" diyor.

08.02.2013 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hemen hemen her gün bir tiyatro sahnesinde sanatseverlerle buluşan Genco Erkal; 11 Şubat 2013, Pazartesi akşamı saat 20:30'da Tülay Günal ile birlikte CKM'de "Ben Bertolt Brecht" için sahneye çıkacak. Hala yankıları süren ve seyirciye doymayan 6 ödüllü müzikli kabare; dünyanın düzeni, kadının konumu ve savaş gibi konularda seyirciyi eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.

Piyanist Yiğit Özatalay'ın canlı performansı eşliğinde sahnelenen oyuna Kurt Weill, Hans Eissler, Paul Dessau ve Sarper Özsan'ın müzikleri imza atıyor. Dünyanın düzeni, kadının konumu ve savaş gibi konularda eğlenceli bir yolculuğa çıkaran oyunun sahne tasarımını Ali Yenel, giysilerini Özlem Kaya, ışık tasarımını Yüksel Aymaz yapıyor. Koreografisini Tan Temel, Sernaz Demirel'in üstlendiği oyundaki Brecht'e ait şiir ve öyküleri dilimize A. Kadir, Asım Bezirci, Ali Sait, Arif Gelen, Can Yücel, Gülen Fındıklı, Hasan Kuruyazıcı, Sevgi Soysal ve Zehra İpşiroğlu çevirirken, şarkı sözlerini Genco Erkal ve Tuncay Çavdarçevirdi. Yönetmenliği tiyatro duayeni Genco Erkal'a ait oyunun müzik yönetmeni ise, aynı zamanda müzikleri düzenleyen Emin Fındıkoğlu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Genco Erkal; 'Şimdi, Brecht Zamanı!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement