Gerçek Hikayeden Uyarlanan 'Otoban Katilleri' Filmi Yakında Vizyonda - Son Dakika
Kültür Sanat

Gerçek Hikayeden Uyarlanan 'Otoban Katilleri' Filmi Yakında Vizyonda

Gerçek Hikayeden Uyarlanan \'Otoban Katilleri\' Filmi Yakında Vizyonda

Ali Burak Ceylan ve Ümit Ekiz'in yapımcılığını üstlendiği, Tolga Kadıoğlu'nun yönettiği 'Otoban Katilleri' filmi, ağır uyuşturucunun etkisiyle otoyol kenarındaki dükkanlara girerek çalışanlarını gasp eden iki adamın hikayesini anlatıyor. Film, geçmişlerine dair kesitlerdeki öfke, özgürlük ve yanılsama gibi unsurları da ele alıyor. 'Otoban Katilleri', Ağustos ayının sonunda izleyiciyle buluşacak.

15.08.2023 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gerçek hikayelerden esinlenerek beyazperdeye uyarlanan filmin yapımcılığını Ali Burak Ceylan ve Ümit Ekiz yaparken, Yönetmen koltuğunda projenin senaryosunda yazan Tolga Kadıoğlu oturuyor.

Oyuncu kadrosunda Korkut Çözer, Muhammet Mustafa Karademir, Cemalettin Çekmece, Barış Hacıhan gibi isimler yer alıyor.

Film ağır uyuşturucunun da etkisiyle otoyol kenarındaki dükkanlara girerek çalışanlarını gasp eden iki adamı merkeze alan hikaye, yaşanmış olaylardan ilham almakta.

Gasp ettikleri paralarla güney sınırından yurt dışına çıkma planları kuran ikilinin geçmişlerine dair kesitlerdeki, öfke, özgürlük, yanılsama gibi unsurlara yönelik yan hikayeler ise ana hikayenin destekleyici unsuru şeklinde beyazperdeye uyarlandı.

otoban-katilleri.jpg

Konusu ve şiddet sahneleriyle tanıtımı yayınlandıktan sonra merakla beklenen yapımlar arasına giren 'Otoban Katilleri' Ağustos aynın sonunda izleyici ile buluşacak.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat Gerçek Hikayeden Uyarlanan 'Otoban Katilleri' Filmi Yakında Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement