Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika
Kültür Sanat

Ghetto'da Bu Hafta

Ghetto\'da Bu Hafta

Nedim Kuru'nun ilk solo albümü ''Anı Yaşa'' ile müzikseverlerle buluşuyor.

28.01.2013 15:34  Güncelleme: 15:26

29 Ocak Salı 21:45

Nedim Kuru Albüm Lansmanı

Fiyat: 20 TL

Rock müziğe melankolik şarkılarıyla ve etkileyici sesi ile yenilik getirecek genç müzisyen Nedim Kuru'nun ilk solo albümü ''Anı Yaşa'' ile müzikseverlerle buluşuyor… Prodüktörlüğünü Nedim Kuru'nun yaptığı albümde; sözleri ve müzikleri kendisine ait  'Platonik', 'Bu  Son', 'Rüyamda', 'Yak Hadi', 'Yeni Bir Kitap Aldım', 'Belki Yalnızlık Büyütür', 'İlk Aşk', 'Yalancı Aktör' isimli sekiz şarkı yer alıyor. Albümün aranjörlüğünü  Alen Konakoğlu,  mastering'ini ise Michael Zimmerling  yaptı. Albümün  Fotoğraf çekimleri ve grafik tasarım Gökhan Palas tarafından gerçekleştirildi.

30 Ocak Çarşamba 21:45

Niyazi Koyuncu

Tam: 25 TL Öğrenci: 20 TL

Karadeniz'in genç sesi Niyazi Koyuncu, ilk albümü 'Muço Pa!' (Nasıl Yapayım) ile bizlere merhaba dedi. Karadeniz müziğini rock ile buluşturan 28 yaşındaki müzisyen, sanatın en iyi damıtılmış halinin sokaktan geldiğine olan inancını Türkçe, Lazca, Gürcüce, Megrelce ve Hemşince şarkıları ve tüm içtenliğiyle yansıtıyor. Albüm lansmanını geçen ay Ghetto'da yapan Niyazi Koyuncu bir kez daha sizlerle!

31 Ocak Perşembe 21:45

Yasemin Mori

Tam: 30 TL Öğrenci: 20 TL

Kendine has vokal tarzıyla yeni nesil kadın şarkıcılar arasından ustaca sıyrılan ve birbirinden farklı tarzları harmanlayarak kendi sound'unu yaratan Yasemin Mori hem dört yıl aradan sonra yayınladığı 'Deli Bando'dan hem de ilk albümü 'Hayvanlar'dan birçok şarkıyı sizlerle paylaşacak. Ediz Hafızoğlu, Barlas Tan Özemek, Gökhan Şahinkaya, Korhan Futacı, Can Çankaya ve Can Ömer Uygan gibi her biri kendi enstrümanının önde gelen isimlerinden olan müzisyenlerin eşlik ettiği Yasemin Mori konseri kaçmaz!

2 Şubat Cumartesi – 23:30

Ayhan Sicimoğlu presents Santana Revisited

Tam: 45 TL Öğrenci: 35 TL Açık büfe + konser: 95 TL

Rock müziğin tartışmasız en başarılı ve uzun soluklu temsilcilerinden biri Santana. Onun yolundan giden ve "Bu Santana şarkısını duymamıştım hiç" dedirten şarkılar yapan Küba asıllı Danny Labana Martinez, Santana Revisited'in konuğu olarak Ghetto'da. Etraftaki en başarılı latin gitaristlerden biri olan, hip hop, Küba ritimleri ve perküsyonları oradan da hard rock'a uzanan bir coğrafyada gezinen Martinez; Jimi Hendrix kadar yetenekli ve hızlı, Santana kadar kıvrak ve melodik gitarıyla harikalar yaratmaya geliyor. Sicimoğlu ve Latin All Stars elemanları, Martinez ve yine 'Friends' kadrosunda sıkça dinlediğimiz Rodrigo Rodriguez; Santana Revisited ile sizleri bekliyor. Ayrıca gecede sadece müzik ziyafeti değil açık büfe ile yemek ziyafeti de yaşayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement