gnçtrkcll'liler Şirinler 2'yi Herkesten Önce İzleyecek - Son Dakika
Kültür Sanat

gnçtrkcll'liler Şirinler 2'yi Herkesten Önce İzleyecek

gnçtrkcll\'liler Şirinler 2\'yi Herkesten Önce İzleyecek

gnçtrkcll tarafından düzenlenen "5. Açıkhava Sinema Festivali", Şirinler 2'nin ön gösterimiyle devam ediyor.

30.07.2013 16:31

KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleştirilen festivalde film gösterimleri eğlenceli oyun ve yarışmalarla daha da renkli hale geliyor.

Türkiye'nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll'in bu yıl 5.'si düzenlenen ve artık gelenekselleşen Açıkhava Sinema Festivali 31 Temmuz akşamı gerçekleştirilecek Şirinler 2 gösterimi ile sürüyor. Ön gösterimi yapılacak animasyon, çocukluğumuzun iyi kalpli Şirinler'I ve kötü kalpli Gargamel'ini yepyeni bir macerada yeniden karşı karşıya getiriyor. Filmin vizyon tarihi ise 1 Ağustos, Perşembe.

Festivalde, film gösterimleri saat 21:00'de başlıyor ancak kapıların açılış saati olan 19.00'dan itibaren gençleri sessiz sinemadan dev jenga'ya kadar pek çok renkli ve eğlenceli etkinlik bekliyor. Etkinlik alanlarında düzenlenecek yarışmalarda verilecek sürpriz hediyeler de gençlerin gecelerine keyif katıyor.

İzleyenlere son derece neşeli dakikalar vaat eden Şirinler 2'yi Türkçe dublajlı olarak ilk izleyenlerden biri olmak isteyen gnçtrkcll'liler biletlerini Turkcell Akıllı Bilet ile alabiliyor. Bunun için BİLET3 yazıp 3544'e kısa mesaj atmaları yeterli. Üstelik, bir alana bir bedava sinema kampanyası kapsamında 2 bilet için yalnızca 15 TL ödeyecekler. Festivalin son filmi olan Iron Man için ise BİLET4 yazarak aynı numaraya göndermek gerekiyor.

5. Açıkhava Sinema Festivali 16 Temmuz, Salı günü gerçekleştirilen Pasifik Savaşı ön gösterimi ile başladı. gnçtrkcll'lilerin yoğun ilgi gösterdiği bu filmi Man of Steel takip etti. Festival, 13 Ağustos Salı günü Iron Man filmiyle sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat gnçtrkcll'liler Şirinler 2'yi Herkesten Önce İzleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement