Hayattaki Mazeretleri Ortadan Kaldıran Söyleşi - Son Dakika
Kültür Sanat

Hayattaki Mazeretleri Ortadan Kaldıran Söyleşi

Hayattaki Mazeretleri Ortadan Kaldıran Söyleşi

Dr. Şaban Kızıldağ'ın iş yaşamındaki başarıyı engelleyen faktörlere dikkat çektiği "Mazeret Yok" söyleşileri devam ediyor.

21.11.2012 08:11

Dr. Şaban Kızıldağ'dan 'Mazeret Yok' manifestosu…

Liderlik ve performans gelişimi alanında uluslararası danışman, eğitimci, koç ve yazar olarak, bilgilerini ve tecrübelerini birçok özel şirket ve kamu kurumuyla paylaşan Dr. Şaban Kızıldağ'ın iş yaşamındaki başarıyı engelleyen faktörlere dikkat çektiği "Mazeret Yok" söyleşileri devam ediyor. Bireylerin iş ve özel hayatında karşılaştığı sorunları fırsata dönüştürmenin yollarının esprili bir dille anlatılacağı "Mazeret Yok" söyleşisi AnadoluJet'in desteğiyle 23 Kasım Cuma günü, Beşiktaş Kültür Merkezi'nde (BKM) saat 21.00'de gerçekleştirilecek…

20 Kasım 2012, İstanbul;

İş ve özel yaşamında yönünü kaybedenlere yeni bir bakış açısı kazandıran "Mazeret Yok" söyleşileri AnadoluJet'in desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor. Şimdiye kadar yaklaşık 1 milyon insana konferans ve seminer vermiş, uluslararası danışman, eğitimci, koç ve yazar Dr. Şaban Kızıldağ tarafından düzenlenen söyleşide, katılımcıların hayatta karşılaştıkları engelleri nasıl fırsata dönüştüreceği konusu tartışmaya açılıyor.

Kariyerine şekil vermek, özel yaşamındaki mazeretlerinden kurtulmak ve hayata karşı yeni bir bakış açısını kazanmak isteyenlere yönelik düzenlenen söyleşide; kişiyi başarıya taşıyacak yeni yollar Dr. Şaban Kızıldağ'ın esprili anlatım üslubu ve yepyeni öyküleriyle sahneye taşınıyor.

Bilgilerini ve tecrübelerini birçok özel şirket ve kamu kurumuyla paylaşan Dr. Şaban Kızıldağ'ın "Mazeret Yok" adını taşıyan bu söyleşiler serisiyle, katılımcılar kafalarında oluşturdukları ezberleri bozacaklar. Kızıldağ, "Bu söyleşide hayata karşı farkında olmadan ürettiğimiz mazeretlerden nasıl uzaklaşacağımıza odaklanıyoruz. Farklı meslek ve yaşamlardan verdiğimiz örneklerle bireylere hayat ile ilgili yeni kapılar açmayı hedefliyoruz" diyor.

AnadoluJet desteği ve FUNORG (FUNOrganizasyon) tarafından organize edilecek söyleşi 23 Kasım Cuma günü Beşiktaş Kültür Merkezi'nde (BKM) saat 21.00'de gerçekleştirilecek. "Mazeret Yok" söyleşisine katılmak için (0212) 236 18 18 aramanız yahut www.biletix.com adresine girmeniz yeterli.

Dr. Şaban Kızıldağ'ın "Mazeret Yok" söyleşilerinin devamı ise 2 Aralık Pazar Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi Turhan Tuzcu Salonu, 11 Aralık Salı Kadıköy Halk Eğitim Merkezi (Gişe: 0216 336 29 07) ve 27 Aralık Perşembe Akatlar Kültür Merkezi'nde (Gişe: 0212 351 93) gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Hayattaki Mazeretleri Ortadan Kaldıran Söyleşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement