Ice" Marmaris'te Sahibini Bekleyecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Ice" Marmaris'te Sahibini Bekleyecek

Rus iş adamı Kerimov'un Marmaris'e getirilen 90 metre uzunluğundaki "ICE" isimli süper lüks yatı, bir ay ilçede bekletilecek.

02.04.2014 11:00

Rus iş adamı Süleyman Kerimov'a ait "ICE" isimli mega lüks yat, Marmaris Limanı'na demirledi. Yatın, bir ay ilçede bekletileceği öğrenildi.

Dağıstan asıllı Rus iş adamı Kerimov'un 10 gün önce Marmaris'e getirilen yaklaşık 90 metre uzunluğundaki İngiliz bayraklı "ICE" isimli yatı, bakıma alınmak üzere Marmaris Limanı'nın küçük rıhtımına yanaştırıldı.

Liman yetkilileri,  içerisinde sadece personeli bulunan yatın mayıs ayına kadar ilçede kalacağını, akaryakıt ikmali yapılacağını söyledi. Bakım ve ikmallerin ardından bir ay sonra Kerimov ile eşinin havayoluyla Marmaris'e gelerek lüks yatlarıyla Güney Ege'de mavi yolculuğa çıkmalarının beklendiği bildirildi.

Bu arada dünyanın en büyük ve lüks 100 yatı arasında gösterilen "ICE", Marmarisliler ve ilçede tatilini geçiren turistlerin de ilgi odağı oluyor. 2005 yılında denize indirilen, 160 milyon dolara mal olan ve üzerinde bir helikopter bulunan yat, spor salonu, çalışma odası, jakuzi gibi pek çok lüksü bünyesinde barındırıyor.

"ICE", geçen ay ilk olarak Muğla'nın diğer ünlü turistik ilçesi Bodrum açıklarına demirlenmiş, burada 4 gün kaldıktan sonra Marmaris'e getirilmişti. Yat, bir süre Marmaris Körfezi'nde demirli kalmıştı. - Muğla

Ice" Marmaris\'te Sahibini Bekleyecek
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Ice' Marmaris'te Sahibini Bekleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement