Indıe Folk Müziğin Yıldızı Feıst,İstanbul'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Indıe Folk Müziğin Yıldızı Feıst,İstanbul'da

Indıe Folk Müziğin Yıldızı Feıst,İstanbul\'da

Feist'ın, İstanbul'da vereceği bu ilk konser Miller eş sponsorluğunda 25 Ağustos'ta Maçka'daki Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştirilecek.

24.08.2012 13:55

Özgün besteleri ve konserlerindeki yüksek performansıyla izleyenleri büyüleyen ve birçok müzisyene ilham veren Feist, İKSV'nin konuğu olarak Miller eş sponsorluğunda, 25 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.30'da Küçükçiftlik Park'ta, İstanbullu hayranlarıyla ilk defa buluşacak.

2012 turnesi kapsamında Avrupa'nın pek çok farklı yerinde verdiği konserlerde izleyicilerden tam not alan Feist, son olarak etkileyici Almanya konseriyle ses getirdi. Turne kapsamında katıldığı festivaller ve verdiği konserlerde hayranlarının büyük ilgisini gören Feist, yeni albümü Metals'deki şarkılarının yanı sıra, "Mushaboom", "I Feel It All", "My Moon My Man" ve "1 2 3 4" gibi eski hitlerini de sevenleriyle buluşturuyor. Sanatçı turnede ayrıca "A commotion", "So Sorry", "Comfort Me" gibi şarkılarını ve Nina Simone'nin sesiyle ünlenen "Sea Lion" isimli parçayı da seslendiriyor.

Merakla beklenen İstanbul konserine İsviçre'den gelecek olan Feist, İstanbullu müzikseverlerle Küçükçiflik Park'ta buluşacağı konserin hemen ardından anavatanına geçerek Kanada turnesine başlayacak. Indie folk müziğin dünyadaki en önemli isimlerinden Feist'ın turne grubu da seyircilerden tam not alıyor. İstanbul konserinde de Feist'a eşlik edecek turne grubunda, tuşlu çalgılarda, Beck ile de çalışan Brian LeBarton, basgitarda indie-rock grubu Do Make Say Think'ten Charles Spearin ve davulda Paul Taylor gibi indie rock çevrelerinde kabul görmüş müzisyenler yer alıyor.

Müzikseverler 25 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.30'da başlayacak Feist konseri öncesinde, saat 20.00'den itibaren Joy FM DJ'lerini de dinleyebilecekler.

Feist'ın İKSV'nin konuğu olarak Miller eş sponsorluğunda vereceği bu ilk İstanbul konserinin biletlerine, Biletix satış kanalları ve İKSV'den (Sadi Konuralp Caddesi No: 5 Şişhane, 0212 334 07 00, 10.00-18.00 arası), konser günü ise saat 18.00'den itibaren konser mekânından ulaşılabilir. Feist konserinin biletleri 90 TL (sahne önü), 70 TL (sahne önü öğrenci), 60 TL (tükendi) ve 50 TL (tükendi) olarak satılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Indıe Folk Müziğin Yıldızı Feıst,İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement