İş Sanat'a Lila Downs ile Meksika Esintisi Geliyor - Son Dakika
Kültür Sanat

İş Sanat'a Lila Downs ile Meksika Esintisi Geliyor

İş Sanat\'a Lila Downs ile Meksika Esintisi Geliyor

Frida filminin Oscar adayı şarkısı "Burn it Blue"nun sesi Lila Downs, İş Sanat'ta dünya müziği kuşağının ilk konuğu Lila Downs oluyor.

19.11.2013 09:43  Güncelleme: 09:50

Frida filminin Oscar adayı şarkısı "Burn it Blue"nun sesi Lila Downs, İş Sanat'ta dünya müziği kuşağının ilk konuğu

İş Sanat'ta Lila Downs ile Meksika esintisi

Dünya müziğinin en başarılı divaları arasında yer alan, izleyiciyi bir mıknatıs gibi çeken performanslarıyla ve kazandığı 1 Grammy ve 2 Latin Grammy ödülüyle tanınan Lila Downs İş Sanat'ta unutulmayacak bir konsere hazırlanıyor.

Ofrenda isimli ilk albümünü 1994 yılında çıkaran ve aktivist yönüyle de dikkatleri üzerine çeken Lila Downs, müzik kariyeri boyunca birçok başarıya imza attı. 2001 yılında yayınlanan Border albümü ile uluslararası bir başarı yakalayan sanatçının, Grammy ve Latin Grammy ödülleri bulunuyor. Frida filmindeki performansıyla da adından söz ettiren Lila Downs, yalnızca geleneksel Meksika müziği değil; blues, caz, soul ve Afrika ezgilerini harmanlayarak, sahnede dinleyicilerine hem sıcak hem de çok renkli bir müzik ziyafeti sunuyor.

Bestelerinde özellikle aktivist yönünü ön plana çıkaran Downs; işçi ve kadın hakları konulu çalışmalara da imza attı. Konserlerinde her fırsatta barış mesajlarını dile getirensanatçı,20 Kasım Çarşamba akşamı en sevilen şarkılarıyla İş Sanat'ta Meksika rüzgârları estirecek.

LILA DOWNS
Tarih: 20 Kasım Çarşamba
Saat: 20.00
Yer: İş Sanat

Bilet Fiyatları:
1.Kademe 75 TL 2.Kademe 65 TL 3.Kademe 50 TL İndirimli 40 TL Öğrenci 20 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat İş Sanat'a Lila Downs ile Meksika Esintisi Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement