İstanbul Arel Üniversitesi'nde Gençler Baharı İnna ile Karşılıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

İstanbul Arel Üniversitesi'nde Gençler Baharı İnna ile Karşılıyor

İstanbul Arel Üniversitesi\'nde Gençler Baharı İnna ile Karşılıyor

İstanbul Arel Üniversitesi öğrenci kulüpleri ve Spor Kültür Daire Başkanlığı tarafından 09-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenen"7.FestivArel" müzik, spor ve eğlencenin tek adresi olacak.

01.05.2014 11:55

2013-2014 öğrenim yılının yorgunluğunu atmak ve baharı karşılamak için

İstanbul Arel Üniversitesi kapsamında düzenlenen "7. FestivArel" bu yıl 09-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi'nde gerçekleşecek.

Ülkesi dışında ilk konserini Türkiye'de verdiğini belirten ve her fırsatta Türkiye'yi çok sevdiğini söyleyen Romanya asıllı şarkıcı İNNA İstanbul Arel Üniversitesi Bahar Festivali çerçevesinde Arel'li öğrencilerle buluşacak.

1979 yılında ilk albümleri Buğdayın Türküsü ve 1992 Aşk Yeniden albümleri ile varlığını ve çizgisini devam ettiren Yeni Türkü, Karadeniz müziğinin içinde yetişmiş ve kısa sürede müzik sektöründe yerini alan Resul DİNDAR, Grup Üstü Kalsın da festival haftasında sahne alacak.

7 gün boyunca yoğun bir konser programı öğrenci kulüplerinin etkinlikleri, söyleşiler, eğlenceli oyunlar ve yarışmalarla dopdolu bir festival programı öğrencilere keyifli dakikalar yaşatacak.

Tüm İstanbul Arel Üniversitesi öğrencilerine ve dışardan katılımcılara açık olarak gerçekleştirilecek festivalin biletleri 25.00 TL olup Mali İşler Daire Başkanlığı'ndan temin edilebilir.

İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi'ne festival boyunca Tüyap'tan ücretsiz ring servislerle ulaşabilirsiniz.

TARİH : 09-16 MAYIS 2014
YER : İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEPEKENT KAMPÜSÜ
ADRES : TÜRKOBA MAH. ERGUVAN SOK. NO.26/K TEPEKENT – İSTANBUL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat İstanbul Arel Üniversitesi'nde Gençler Baharı İnna ile Karşılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement