İstanbul Ataşehir'de 2. Caz ve Sinema Günleri - Son Dakika
Kültür Sanat

İstanbul Ataşehir'de 2. Caz ve Sinema Günleri

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Caz ve Sinema Günleri etkinliği, Önder Focan ve Dilek Sert Erdoğan'ın konseriyle başladı. Müzikseverler, AtaPark'ta keyifli bir yaz akşamı geçirdi. Etkinlikte Evrencan Gündüz konseri ve 'The Blues Brothers' filminin gösterimi de yer alacak. Güler Özince'nin konseri ve 'La La Land' filminin gösterimiyle etkinlik sona erecek.

05.08.2023 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Ataşehir'de, "2. Caz ve Sinema Günleri" katılımcılara keyif dolu bir festival atmosferi yaşatıyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "2. Caz ve Sinema Günleri" etkinliği, Türkiye'de caz gitar denince akla gelen ilk isimlerden olan Önder Focan ve Caz müziğin güçlü kadın vokallerinden Dilek Sert Erdoğan'ın birlikte sahne aldığı konser ile başladı. Sandalyeleri ile birlikte AtaPark'a gelen yüzlerce müziksever, açık havada keyif dolu bir yaz akşamı yaşadılar. Konserin hemen ardından Hollywood'un son dönemde en çok ses getiren yönetmenlerinden olan Damien Chazelle'in sinema eseri "Whiplash" izleyicilerle buluştu.

AtaPark'ta düzenlenen 2. Caz ve Sinema Günleri'nin 5 Ağustos'taki etkinlikleri, ülkemizin yeni dönemde en sevilen müzisyenlerinden olan Evrencan Gündüz konseriyle devam edecek. Ardından da sinema tarihinde müzik türünün kült eserlerinden "The Blues Brothers" filminin gösterimi yapılacak.

Etkinliğin 6 Ağustos'taki son gününde ise; müziğiyle ve şarkılarıyla ülkemizin son dönemde parlayan ve fark yaratan müzisyenlerinden Güler Özince sahne alacak. Konserin ardından da yine yönetmen Damian Chazelle'in romantik müzikal temalı filmi "La La Land" cazseverlerle buluşacak.

İstanbul Ataşehir\'de 2. Caz ve Sinema Günleri
Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat İstanbul Ataşehir'de 2. Caz ve Sinema Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement