İstanbul'dan gelen illüzyon sanatçısı Tatvan'da çocuklara gösteri yaptı - Son Dakika
Kültür Sanat

İstanbul'dan gelen illüzyon sanatçısı Tatvan'da çocuklara gösteri yaptı

İstanbul\'dan gelen illüzyon sanatçısı Tatvan\'da çocuklara gösteri yaptı

İstanbul'dan gelen illüzyon sanatçısı Filiz Kömüş ve ekibi, Bitlis'in Tatvan ilçesinde çocuklara yönelik jonglör, heykel, palyaço ve illüzyon gösterisi düzenledi. Etkinliğe katılan çocuklar, oyunlar oynayarak ve gösterilerle eğlenceli anlar yaşadı. Kömüş, çocukları güldürmek ve eğlendirmenin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

26.09.2023 09:32

İstanbul'dan gelen illüzyon sanatçısı Filiz Kömüş ve beraberindekiler, Bitlis'in Tatvan ilçesinde çocuklara yönelik jonglör, heykel, palyaço ve illüzyon gösterisi yaptı.

Tatvan Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe aileleriyle katılan çocuklar, oyunlar oynadı, gösterilerle eğlenceli anlar yaşadı.

Kömüş, gösteri yapmak için ilçeye geldiğini söyledi.

İşini severek yaptığını belirten Kömüş, "Çocukları seviyorum. Onları güldürmek ve eğlendirmek beni de mutlu ediyor. Mavi Düşler Sirk Topluluğu üyelerinden Servet Akbulak ve Orhan Danışman aracılığıyla Tatvan'a geldik. 6 kişilik ekibimizle buradaki çocuklar için jonglör, heykel, palyaço ve illüzyon gösterileri yaptık. 3 seans şeklinde gerçekleştirdiğimiz gösterilerimize katılan çocuklar çok mutlu oldular." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat İstanbul'dan gelen illüzyon sanatçısı Tatvan'da çocuklara gösteri yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement