Kalamış Yaz Festivali'nde konser coşkusu - Son Dakika
Kültür Sanat

Kalamış Yaz Festivali'nde konser coşkusu

Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği Kalamış Yaz Festivali, Kardeş Türküler'in konseriyle renkli görüntülere sahne oldu. Festival, 10 Eylül'e kadar sürecek ve toplamda 60 etkinlik içerecek. Başkan Şerdil Dara Odabaşı, festivale katılarak konseri dinledi ve vatandaşlarla sohbet etti. Odabaşı, Kadıköy'ün sanatın ve festivalin başkenti olmaya devam edeceğini belirtti.

09.07.2023 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalamış Yaz Festivali'nde konser coşkusu

Başkan Şerdil Dara Odabaşı: "Kadıköy sanatın ve festivalin başkenti olmaya devam edecek"

İSTANBUL - Kadıköy Belediyesi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Kalamış Yaz Festivali 2. gününde Kardeş Türküler'in konseriyle devam etti. Vatandaşların yoğun katılım sağladığı festivalde renkli görüntüler oluştu.

Kadıköy Belediyesi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Kalamış Yaz Festivali vatandaşların yoğun katılım sağladığı etkinliklerle devam ediyor. İlk gününde film gösterimiyle başlayan festival 2. gününde Kardeş Türküler'in konseriyle devam etti. Vatandaşların yoğun katılım sağladığı konserde renkli görüntüler oluştu. 10 Eylül'e kadar devam edecek festival çerçevesinde 43 konser, 17 film gösterimi olmak üzere toplam 60 etkinlik yapılacak. Festivale katılım sağlayan Başkan Şerdil Dara Odabaşı hem konseri dinledi hem de vatandaşlarla sohbet etti.

"Kadıköy sanatın ve festivalin başkenti olmaya devam edecek"

Festivale ilişkin konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, "Festival 10 Eylül'e kadar devam edecek. Sinemalarımız, konserlerimiz olacak. 60 gün boyunca Kadıköy sanatın ve festivalin başkenti olmaya devam edecek . Bu festivale ek olarak biraz ileriye Buzz Fest'i kurduğumuz alana Yaz Fest'i kuruyoruz. Orada da çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz olacak. O da yaklaşık 50 gün sürecek. Fenerbahçe Parkı'nda da Ağustos itibariyle etkinliklerimiz başlayacak. Aynı zamanda Özgürlük Parkı'nda da tiyatro günleri başladı" dedi.

Kalamış Yaz Festivali\'nde konser coşkusu
Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement