Kanadalı Indıe-Pop Ustası Patrıck Watson 19 Nisan Salı Akşamı Salon’da - Son Dakika
Kültür Sanat

Kanadalı Indıe-Pop Ustası Patrıck Watson 19 Nisan Salı Akşamı Salon’da

Kanadalı Indıe-Pop Ustası Patrıck Watson 19 Nisan Salı Akşamı Salon’da

Besteci-şarkıcı Patrick Watson, 19 Nisan Salı gecesi saat 22.30'da Garanti Caz Yeşili kapsamında Salon'da müziğin keşfedilmemiş dünyasına bir gezinti sunuyor.

13.04.2011 14:37

Watson, Avrupa turnesinin İstanbul ayağında, dinleyenlerin ruhuna erişen müziğiyle ilk defa İstanbul'da bir konser verecek. Close to Paradise adlı ilk albümünü 2006'da yayımlayan Kanadalı müzisyen Patrick Watson, John Cale, The Cinematic Orchestra, Cold War Kids, Feist ve James Brown gibi isimlerle dünya turlarına çıktı. Vokal tekniği ve tarzıyla Jeff Buckley'i anımsatan 1979 doğumlu genç sanatçının müzikleri, Rufus Wainwright, Andrew Bird ve Nick Drake gibi sanatçılara benzetiliyor. Watson, kaşık ve bisiklet gibi birçok farklı objeyi enstrüman olarak kullandığı müziğiyle dikkatleri üzerine topladı. 2008'de Elie Dupuis ile birlikte hazırladığı, C'est pas moi, je le jure! filminin müziklerini yapan Patrick Watson, 2009 yılında Wooden Arms albümünü yayımladı.

Iowa Universitesi'nde bulunan müzikal atomik saatin yaratıcıları arasında bulunan Patrick Watson, Avrupa turnesi kapsamında 19 Nisan Salı akşamı Salon'da ilk kez İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Patrick Watson konserinin biletlerini 40 TL ve 25 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir. Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden temin edilebilir. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerlidir. Lale Kart sahipleri bilet alımlarında %25'e varan özel indirimlerden yararlanabilirler. Salon programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.saloniksv.com adresi ziyaret edilebilir.

SALON

İstanbul Kültür Sanat Vakfı

Nejat Eczacıbaşı Binası

Sadi Konuralp Caddesi No: 5, Şişhane

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Kanadalı Indıe-Pop Ustası Patrıck Watson 19 Nisan Salı Akşamı Salon’da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement