Kelepçemin Karasında Bir Ak Güvercin Kitabı - Son Dakika
Kültür Sanat

Kelepçemin Karasında Bir Ak Güvercin Kitabı

Kelepçemin Karasında Bir Ak Güvercin Kitabı

Kelepçemin Karasında Bir Ak Güvercin Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Kelepçemin Karasında Bir Ak Güvercin Kitabı kitabının kısa özeti.

25.04.2013 14:30

Bu kitap, iki bölümdür: 1) Eylül Telefonları, 2) Mapusane Seni Yapan Kör Olsun. Birinci bölümde, çeşitli zamanlarda yazılmış şiirlerinden kimileri; ikinci bölümdeyse, 'Kızılırmak' adlı yapıtı yüzünden bir süre tutuklu kaldığı 1967 yılında yazıp bir köşede unuttuğu ve gün ışığına çıkardığı, yedi yıl sonra 'mapusane konusu üzerine çeşitlemeler' diyebileceğimiz şiirleri bulunmaktadır.(Tanıtım Yazısı'ndan)

Yazar: Hasan Hüseyin Korkmazgil

Yayınevi: Bilgi Yayınevi

ISBN: 9789754941951

Boyut: 11.0x19.0

Sayfa Sayısı: 240

Basım Yılı: 1996

Cilt Durumu: Karton Kapak

Kağıt Türü: 3. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat Kelepçemin Karasında Bir Ak Güvercin Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement