Keloğlan Mağarası Ziyaretçilerini Bekliyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Keloğlan Mağarası Ziyaretçilerini Bekliyor

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Dodurgalar beldesi yakınlarındaki Keloğlan Mağarası, gelecek aydan itibaren Pamukkale'yi gelecek turistler tarafından da ziyaret edilebilecek.

17.04.2015 17:47  Güncelleme: 10:25

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Dodurgalar beldesi yakınlarındaki Keloğlan Mağarası, gelecek aydan itibaren Pamukkale'yi gelecek turistler tarafından da ziyaret edilebilecek. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mağaranın 2003 yılında çevre ve iç bölümlerinin düzenlemesinin ardından ziyarete açıldığını söyledi."Keloğlan Mağarası, sarkıt, dikit ve sütunlarla harika bir doğal yapıdır" diyen Şevkan, bölgeye yerli ve yabancı turistleri çekmek için yoğun çaba içerisinde olduklarını bildirdi.

Denizli'nin "turizm cenneti" olduğunu ve her yıl 2 milyon civarında turisti ağırladığını anlatan Şevkan "Pamukkale'ye turist getiren acentelerle yaptığımız görüşmede olumlu sonuçlar aldık. Mayıs ayından itibaren Pamukkale'ye ziyarete gelen yabancı turistler, Keloğlan Mağarası'nı da ziyaret edecek. Bu hem mağaranın tanıtımına hem de kentin turizm gelirlerinin artmasına katkı sağlayacak" şeklinde konuştu.

Keloğlan Mağarası Ziyaretçilerini Bekliyor
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Keloğlan Mağarası Ziyaretçilerini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement