Kenan Doğulu'dan Muhteşem Konser - Son Dakika
Kültür Sanat

Kenan Doğulu'dan Muhteşem Konser

Kenan Doğulu\'dan Muhteşem Konser

Kenan Doğulu, 3,5 saat sahnede kalarak en sevilen şarkılarının farklı müzikal yorumlarıyla ve muhteşem enerjisiyle hayranlarını büyüledi.

21.02.2014 12:03

"Başka Türlü Şeyler" projesiyle ilk kez garajistanbul sahnesinde hayranlarıyla buluşan Kenan Doğulu, 3,5 saat sahnede kalarak en sevilen şarkılarının farklı müzikal yorumlarıyla ve muhteşem enerjisiyle hayranlarını büyüledi.

Pop müziğin en dikkat çeken isimlerini, Beyoğlu'nda ilk kez kendi sahnesinde ağırlamayı amaçlayan garajistanbul'da 20 Şubat Perşembe akşamı Kenan Doğulu sahne aldı.

Konserine "Ara Beni Lütfen" şarkısıyla başlayan sanatçı, "Başka Türlü Şeyler" adını verdiği projesiyle, ilk albümü"Yaparım Bilirsin"den Ex Aşkım'a, Festival'den en son albümü "Aşka Türlü Şeyler"e, en sevilen şarkılarının farklı müzikal yorumlarıyla garajistanbul sahnesinde sevenleriyle buluştu.

''Aklım Karıştı", "Baş Harfi Ben", "Doktor", "Kalp Kalbe Karşı" ' Tutamıyorum Zamanı' 'Çakkıdı', 'Kandırdım' gibi sevilen şarkılarının yepyeni düzenlemelerini seslendiren Kenan Doğulu 3.5 saat sahne kaldı.

Seyircilerin 2 kez bisse çağırdığı Doğulu garajistanbul sahnesinde unutulmaz bir geceye imza attı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Kenan Doğulu'dan Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement