"Leblebi Tozu" Filmi Afiş Çekimleri Keyifli Geçti - Son Dakika
Kültür Sanat

"Leblebi Tozu" Filmi Afiş Çekimleri Keyifli Geçti

"Leblebi Tozu" Filmi Afiş Çekimleri Keyifli Geçti

Fix Yapım tarafından beyazperdeye aktarılan ve önümüzdeki aylarda vizyona çıkacak 'Leblebi Tozu' filminin afiş çekimleri gerçekleşti.

02.09.2015 10:57

Bir hayli keyifli geçen çekimlerde bütün oyucular birbirinden eğlenceli pozlar verdi. Metin Yıldız ve Fulden Akyürek'in leblebi tozu yiyerek konuşmaya çalıştıkları anlar ise stüdyoda kahkahalara yol açtı. Eren Yiğit'in fotoğraflarından oluşan afiş tasarımında ise Galip Aksular imzası olacak.

Kısa yoldan ve emek harcamadan zengin olmaya çalışan Ali isimli karakterin hikayesinin anlatıldığı filmin çekimleri Çorum'un tarihi mekanlarında ve kent merkezinde yapıldı. Hakan Eser'in yönetmenliğindeki çekimlerde ayrıca tarihi Belediye binası, Dikiciler Arastası ve Hititlerin başkenti Hattuşa gibi mekanlar da kullanıldı.

Ali karakterini BKM'den Metin Yıldız'ın canlandırdığı filmde Fulden Akyürek, Erdal Cindoruk, Ali Uyandıran, Ümit Acar, İzzet Çivril, Cengiz Okuyucu, Nejdet Kökes, Yavuz Çetin, Hande Alpaslan, Deniz Türkcan ve Ferdi Kurtuldu gibi isimler yer alıyor. Çorum'un tarihi güzelliklerini ve şivesini bünyesinde toplayan film üç arkadaşın macerası üzerine yoğunlaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Leblebi Tozu' Filmi Afiş Çekimleri Keyifli Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement