Macy Gray ile Müzik Yolculuğuna Hazır Olun - Son Dakika
Kültür Sanat

Macy Gray ile Müzik Yolculuğuna Hazır Olun

Macy Gray ile Müzik Yolculuğuna Hazır Olun

Macy Gray, 4 Haziran Pazartesi akşamı, BKM ve HIP işbirliği ile Turkcell Kuruçeşme Arena'da hayranları ile buluşacak.

25.05.2012 15:32

Son on yılın en başarılı neo-soul, r&b ve pop vokallerinden, Grammy ödüllü Macy Gray, 4 Haziran Pazartesi akşamı, BKM ve HIP işbirliği ile Turkcell Kuruçeşme Arena'da hayranları ile buluşacak.

Macy Gray benzersiz sesi ve tarzıyla, sevilen hitleri ve geçtiğimiz ay çıkan son albümü "Covered" parçalarından oluşacak repertuarı ile unutulmayacak bir performansa imza atacak.

En Stil Bayan Artist "Macy"

99 yılında çıkardığı ilk albüm ile, aday olduğu 2 Grammy'den birini, Madonna ve Britney Spears'ı geride bırakarak kazanan sanatçı önümüzdeki yıllarda kalıcı olacağının sinyallerini vermiş oldu. Aynı yıl Mtv Awards ve Brit Awards gibi bir çok ödül alan Macy Gray, çok kısa zamanda çağdaş divalar arasındaki yerini aldı.

Santana, Justin Timberlake, Fatboy Slim, Fergie, Nathalie Cole, Will. I.Am, Bobby Brown gibi farklı tarzlardan bir çok sanatçı ile iş birliği yapan Macy Gray, 2001 yılında Vouge dergisi tarafından "En Stil Bayan Artist" seçilerek, tarzıyla da anılır olmuştur.

"Covered" albümü ile büyülüyor

Çoçukluğundan beri farklı bir sese sahip olan, okulda dalga geçilmemek için az konuşmayı seçmiş Macy Gray, yıllar sonra dinleyicisinin kulağını kolay kolay terketmeyip, uzun süre kalan, tartışmasız en karizmatik ve kendine özgü seslerden birine sahip olacağını tahmin edememişti.

Geçtiğimiz ay piyasaya çıkan son albümü "Covered" ile hayranlarının kalbini bir kez daha fetheden Macy Gray, bu albümde Eurythmics, Radiohead, Metallica, Arcade Fire, My Chemical Romance gibi sanatçıların klasikleşmiş parçalarına, kendi yorumuyla yeniden hayat vermiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Macy Gray ile Müzik Yolculuğuna Hazır Olun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement