
Yapı kredi kültür sanat yayıncılık'ın bu ayki sinema temalı söyleşisinde adnan tönel, mahmut fazıl coşkun'u konuk ediyor. "Yeni Sinemacılar: Mahmut Fazıl Coşkun" başlıklı söyleşi, 8 Haziran Çarşamba günü saat 18.30'da Koç Üniversitesi - Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi'nde yapılacak.
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Adnan Tönel'in düzenlediği sinema söyleşilerinin bu ayki konuğu Rotterdam Film Festivali'nde yarışan ilk Türk filmi olan ve jüri tarafından "eşsiz yaratıcılıkta" sözleriyle övülen Uzak İhtimal adlı filmin yönetmeni Mahmut Fazıl Coşkun olacak.
Bu ilk filminde Coşkun, Galata'da tanışan bir müezzin, bir rahibe adayı ve bir sahaf arasında geçen olayları anlatırken aynı zamanda alışılmadık ve açık edilmeyen bir aşkı da gözler önüne sermişti. Filmde, rahibe adayı, müezzin ve aristokrat bir aileden gelen bir sahaf arasındaki dostluk, küçük insan öyküleri eşliğinde sürprizlerle dolu bir hikâyeyle örülü.
Son Dakika › Kültür Sanat › Mahmut Fazıl Coşkun Uzak İhtimali Anlatıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.