Mamak Belediyesi Altınevler Uyanık Kütüphane'de Sinema Günleri düzenledi - Son Dakika
Kültür Sanat

Mamak Belediyesi Altınevler Uyanık Kütüphane'de Sinema Günleri düzenledi

Mamak Belediyesi Altınevler Uyanık Kütüphane\'de Sinema Günleri düzenledi

Mamak Belediyesi tarafından açılan Altınevler Uyanık Kütüphane'de çocuklar, sinema filmi izlemenin keyfini çıkardı. Kütüphaneler klasik anlayışı geride bırakarak sinema, etkinlik salonları ve atölyelerle çok yönlü bir hizmet sunuyor. Minikler, Sinema Günleri kapsamında animasyon film izleyerek hem eğlendi hem de Mamak Belediyesi'nin ikramlarından faydalandı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ücretsiz sinema keyfi imkanı sunduklarını ve mısırların da kendilerinden olduğunu belirtti.

11.08.2023 09:25

Mamak Belediyesi tarafından açılan Altınevler Uyanık Kütüphane'de çocuklar, sinema filmi izlemenin keyfini çıkardı.

Mamak Belediyesi, açtığı kütüphaneleri çok yönlü olarak tasarlıyor. Sinema, etkinlik salonları, atölyeleri ile kütüphaneler klasik kütüphane anlayışını geride bıraktı. Altınevler Uyanık Kütüphane'de Sinema Günleri çerçevesinde minikler animasyon film izledi. Akranları ile buluşan minikler hem sinema keyfi yaşadı hem de Mamak Belediyesi'nin mısır ikramının tadına baktı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Sinema günü etkinliklerimiz çok seviliyor ve yakından takip ediliyor. Uyanık kütüphanelerimizde olsun, aile merkezlerimizde olsun sinema günleri düzenliyoruz. Çocuklarımıza, kadınlarımıza ücretsiz sinema keyfi imkanı sunuyoruz. Üstelik mısırlar da bizden. Onlara filmin keyfini çıkarmak kalıyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Mamak Belediyesi Altınevler Uyanık Kütüphane'de Sinema Günleri düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement